| Flavius_Balc_1994 a întrebat:

daca eu cumpar o masina din ceva parc auto "rabla", radiata fiind masina, se mai poate inscrie in circulatie? Ma intereseaza o Dacia Sport si nu gasesc nimic de vanzare, ma puteti ajuta careva?

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

NU! Pentru ca se decupeaza seria de caroserie pentru a fi radiata.Asta se urmareste prin programul Rabla: sa se scoata din circulatie masinile foarte vechi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Masinile aflate in centrele de dezmembrare/reciclare, au primit adeverinta de distrugere/dezmembrare, si nu mai pot fi repuse in circulatie.
Daca reusesti sa te intelegi cu cei de acolo, poti cumpara piese, dar nu primesti acte pe nimic. De fapt, daca e un parc de dezmembrari, poti primi motorul, cu act de provenienta; iti mai trebuie o caroserie inmatriculata, sau macar cu acte.
Stiu doua Dacii Sport, una era pe Facebook la vanzare cu 1300 lei (parca), avea elemente de CN, iar o alta e in Constanta, dezmembrata, i-a facut lucrarile de tinichigerie recent, dar a renuntat la proiect. Nu stiu care e pretul, are toate piesele, trebuie vopsita si asamblata.
https://www.facebook.com/......439437436/