1. AI semnat contractul cu școala? Dacă da, nu mai poți până nu faci 15 ore și îți dă dosarul.
2. Unde să depui dosarul?
3. Da, ai 1 an.
Da l-am semnat doar voiam sa stiu daca se poate, dosarul sa il depun la scoala auto sau in ce consta mai exact deoarece nu am dus toate chestiile am mai explicat si in com sub intrebare.
ți-l fac ei, tu le duci actele
Din cate stiu eu, daca vrei sa schimbi scoala trebuie sa mergi la directarea scolii de sofer sau chiar si la secretara si iti vor face transferul. Deci. Dosarul este valabil doar pentru un an, si sunt alte acte care sunt valabile pe mai putin cum ar fi cazierul ca sa dau un exemplu.
Daca tu nu esti multumit si nu vrei sa stai la acea scoala, ei nu te pot ține acolo sa faci ore cu ei ca sa-i umpli de bani, pentru mine asta ar fi o obligatie contra vointei tale.
Cu banii nu ar trebui sa-ti faci griji, ii ceri inapoi si ii vei da la scoala la care vei merge (pana la urma sunt banii tai). Decat daca ai inceput sa faci orele, nu mai ai dreptul sa ceri nimic inapoi si e prea probabil ca va trebui sa dai bani si pentru transfer (nimic nu mai este gratis). Sper ca am putut sa te ajut si ca raspunsul sa fie de folos, peace❤️
Nu mai vreau sa schimb scoala deoarece mi se pare una foarte buna la prima vedere doar voiam sa aflu daca e posibil, dosarul a fost depus daca am facut cererea de inscriere si celelalte chestii in afara de cazier, platirea taxei de inscriere si ce mai cere iei? Nu am instructor astept sa ma puna iei cu cineva si n-am pe cine intreba.