Turbina nu se mareste asa dupa ureche, poti foarte bine sa pui o turbina si sa obtii cai putere mai putini decat ai tu acum.
O turbina trebuie sa fie de o anume marime, marime corelata cu cantitatea de combustibili ce ajunge in cilindri, deci sa faci ceva dupa ureche cam naspa zic eu.
Turbo nu face decat sa sufle aer peste foc, aia e tot ce face o turbina.Imagineaza-ti un foc,iar tu sufli peste acel foc ce se antampla? Focu o sa arda mai tare,dara daca sufli din ce in ce mai puternic fara sa stiu si eu mai ai lemne pe foc il stingi asa si la motoare. turbo mai mare sufla mai mult aer in cilindri,dara mai mult aer nu inseamna ca vei avea mai multa putere. puterea este data de benzina sau motorina dupa caz care arde in cilindri, iar daca combustibilu cu aerul nu se afla intre anumite proportii nu stiu ce vei rezolva.
Nu stiu daca in calc masinii in program ce o avea is bagate date pentru un max sau min aer combustibili etc.
In sf normal ca la o turbina mai mare si consumul va fi mai mare. Daca sa zic asa iti merge cu o turbina mai mare consumul nu stiu daca stie careva cu cat se va mari, dara poti afla asta stiind cat consumi acum, si dupa montarea turbinei mai mari vei face alt consum si asa vei sti diferenta.
Te duci la benzinarie umpli rezervoru plin, dai km la zero mergi asa pana aproape de golire, te duci iar la benzinari si bagi iar rezervoru plin.Ai X litri de motorina bagati ultima data si X km luati de la zero.Asa ai aflat cat consuma.Simplu eficient rapid