| Crinel2000 a întrebat:

de cateva zile am si eu o curiozitate, ma uitam la tatal meu cum mergea cu masina si nu inteleg cum da cu spatele, imi puteti explica va rog frumos cum se executa aceasta manevra, detaliat va rog.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti am explicat deja. Bagi in R, ridici usor piciorul de pe ambreiaj in timp ce accelerezi. Practic e fix aceeasi procedura ca la plecarea de pe loc in treapta I. Daca nu iti iese inn mod sigur vei invata la timpul potrivit la scoala de soferi

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea avem ce sa iti zicem detaliat. Bagi in R si ii dai. Principiul e acelasi

| Crinel2000 explică (pentru suntserios):

Cu ambreiajul nu inteleg, bag in treapta R iar in momentul in care iau piciorul usor de pe ambreiaj masina o ia in față

| suntserios a răspuns (pentru Crinel2000):

Eee, ma indoiesc

| Crinel2000 explică (pentru suntserios):

Mor de curiozitate si nu prea am pe cine sa întreb deoarece părinții mei sunt plecați in Germania...se poate sa-mi explici concret pasii care trebuie urmați te rog frumos?

| suntserios a răspuns (pentru Crinel2000):

Ti am explicat deja. Bagi in R, ridici usor piciorul de pe ambreiaj in timp ce accelerezi. Practic e fix aceeasi procedura ca la plecarea de pe loc in treapta I. Daca nu iti iese inn mod sigur vei invata la timpul potrivit la scoala de soferi

| Crackman a răspuns:

Se trece maneta pe revers, iar restul ca si mersul cu fata.

| Edmonds2342 a răspuns:

La fel ca atunci când cuplezi treapta 1, 2 etc, doar că introduci schimbătorul in pozitia R.
Detaliile le poți afla foarte ușor de la tatăl tăuwinking