Ridica masina pe cric ceva si invirte de roata, daca se roteste usor, atunci nu ai probleme.
Frinele se incalzesc de regula cand mergi, daca placutele nu ramain blocate, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Deci este normal sa se incalzeasca, mai ales vara.
Daca este frinata nu se va eroti usor.Deci este vorba sa se roteasca usor.Cite ture sa faca? Aia tine de forta ce imprimi acelei roti.
Dar placutele de frina stau f aproape de disc, este vorba de mm. Daca sa rotit de 3 ori aia arata ca roata nu sta frinata, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Daca ar fi ramas blocata, s-ar fi inrosit discu, ar fi iesit fum de la placute, asa ca nu cred sa fie cazul la tine.
Pina acum tu nu ai bagat se seama, nu ai stata sa pui mina pe roti, pe stiu si eu ce spui tu car fi fierbinti, dar asa se incalzesc.
Nu spun de ridici capota, uneori o sa simti si miros de ars, o sa spui ca cine stie ce are motorul, este f cald acolo, dar e ceva normal, asa si la roti.
Daca vrei sa fie mai putini calde, baga discuri de alea ventilate,. adica cu gauri.
Se înfrânează, de aceea se încinge totul! Doar la un service auto poți rezolva problema.
Da, dar dacă o las pe liber mașina merge, scade destul de încet din viteză!
Dacă o las pe o pantă nu prea mare, pleacă în față/spate!