| Teporu_Alex_1984 a întrebat:

De un an am achizitionat un vw golf 5 combi limousine si dupa ce ieri a plouat am vrut sa fac curat in masina si in stanga fata sub covoras mocheta era uda.Sub plasticul de sub usa tabla era uda.Daca stiti de unde curge apa si cum pot repara scurgerea de va rog sa imi spuneti.

Răspuns Câştigător
| 13 a răspuns:

Verifica ganitura de la usa daca are fisuri sau perforatiis-ar putea sa nu opresaca apa si sa o lase sa intre inainutru.O alta artenativa mai nasoala ar fi sa nu fie apa ce ai gasit tu pe mocheta ci lichid de frana care se prelinge de pe pompa de ambreiaj.Ia o lanterna si uita-te atent pe pompa de ambreiaj(E o chestie cilindirca legata de pedala de ambreiaj cu o tija ce intra si iese cand apesi pedala). Pune un servetel/carton sub pedala de ambreiaj si lasa-l acolo peste nopate. Daca dimineata ai o pata acolo e clar pompa. Sper sa fie doar garnitura pentru ca un cheder pentru usa e vreo 60 de lei, pe cand o pompa de ambreiaj incepe undeva la 300 de lei si de obicei trebuie schimbat si cilindru receptor care si el bate undeva la 300 de lei.Sa nu mai vorbim de manopera. Oricum, bafta.

3 răspunsuri:
| Teporu_Alex_1984 explică:

Multumesc! Sunt sigur ca lichidul era apa.O sa ma uit la garnitura.

| Teporu_Alex_1984 explică:

M-am uitat sub bord si apa curge de undeva din zona sigurantelor.Ai idee ce pot face?

| 13 a răspuns (pentru Teporu_Alex_1984):

Incerca sa cureti sub capota unde ai scurgerile de la apa de ploaie, se poate sa fie infundate canelele alea si in loc sa coboare apa pe langa dunga de la capota se prelinge pe stalpul de la usa si iti intra cumva in masina. Daca nu merge nici asa, verifica sa nu ai ceva gaura pe peretele pe unde sunt trase cablurile de la sigurante. cateodata se mai rup garniturile alea de cauciuc si lasa apa sa intre cand treci cu roata prin vreo balta.