| Brancardierii a întrebat:

Deci, Am 18 ani si as dori sa imi cumpar o masina, dar nu sunt decis ce masina ar fi potrivita cerintelor mele.
Cerintele mele sunt urmatoarele: Masina sa fie pana-n 7000 euro, sa aiba un design elegant, consum de pana-n 7% urban si sa gasesc piese ieftine, tin sa precizez ca prefer berlinele.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu ti as sugera sa nu te uiti dupa Audi uri si BMW uri cum iti sugereaza marii soferi de pe TPU. in 7000 euro o sa gasesti o masina alergata care fiind premium va costa mult la intretinere si la piese.

In 7000 euro gasesti o Octavia decenta daca vrei ceva confortabil, spatios si usor de intretinut.

6 răspunsuri:
| Alelulu a răspuns:

Ia ti un audi a3, este elegant, piesele sunt accesibile, este de calitate masina, fuge bine, consumul este redus,, 6-7, si aspectul nu este unul vechi. il poti prinde an bun la 7000. doar ca e hatchback insa merita!

| Brancardierii explică:

Audi A3, este destul de convenabil, dar la aspect as prefera altceva, de exemplu mi se mai pare frumos Mercedes C-Class, dar nu stiu daca pot gasi cu o capacitate cilindrica mai mica decat cea medie.
Astept si alte sugestii, mersi de raspuns.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu recomand Astra H 1.3 CDTI. Sunt si sedan-uri, dar ceva mai rare. Nu recomand 1.7 sau 1.9 daca circuli mult urban.
Poti verifica si ofertele Dacia si Renault, 1.5 dci e un motor bun pentru traficul urban, dar nu prea as avea curaj sa cumpar asa ceva second hand, sunt motoare foarte sensibile, mai ales in materie de combustibil.
De la VAG ai putea lua o Jetta V 1.9 TDI, s-ar putea sa consume 7% urban, dar eu n-as da banii pe ea, Volkswagen-urile diesel sunt niste tractorase, eu cer de la masini mai mult.

| mitzu09 a răspuns:

Vw jetta 1.9 tdi 105 cp 2008 le gasesti sub 7000 cu km reali si inscrise. in schimb ceea ce priveste consumul unul mixt e cam de 6%. sunt rezistente nu arata nici rau iar motoarele de 1.9 tdi sunt cele mai fiabile. spun asta din propria experienta nu din auzite.
in alta ordine de idei piese ieftine nu prea ai sa gasesti pe la bmw, audi, mercedes. o masina "zdravana" are un pret putin mai ridicat la piese si consumabile...

| AndyPeScurt a răspuns:

Pai eu ti as recomanda un BMW 320D e46 2004-2005 (dar nu e deloc economica la piese )
Eu cu un motor de 2.0D 150CP scot un consum de 8-8, 5% )
Ar mai fii A4 1.9TDI din 2006-07

| GhostRider02 a răspuns:

Octavia,ford mondeo, peugeot 406