| Voicu_Dorin_1998 a întrebat:

deci vreau sa imi iau un Bmw 320d din 2002-2003 si nu stiu ce consum are si ce piese "pica" la el ma puteti ajuta va rog (deci vreau ce piese pica la el si consumul) Fundawinking

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Ca incepator nu-ti lua bmw, dupa cum iti vad numele, este clar ca in jumatate de an sau mai tarziu te apuci de scoala de soferi, nu-ti recomand masina cu tractiune spate din prima! Este greu de condus si periculoasa pentru tine cat si pentru cei din jur!
Imagineaza-ti ca este iarna, mergi frumos pe drum intri intr-un viraj si normal ca nu prea ai experienta la volan, esti incepator si accelerezi si te trezesti ca supravirezi si-i iei calea cuiva si da peste tine, cum ti se pare chestia?
Pe de alta parte, este costisitor un BMW! Iti permiti un BMW? Este marca premium! Manopera in service cat si piesele sunt foarte scumpe! Consumul este mare, vezi un 2.0 d dar uite ca un vw cu un 2. 0tdi are consum mai mic decat bmw-ul! Pentru ca bmw-ul este masina sportiva! Eu zic sa te mai gandesti!
Daca tatal tau isi ia masina, atunci nu am nimic impotriva! Doar simplul fapt ca intretinerea nu-i asa usoara la bmwwinking asta trebuie s-o stie fiecare, si fiecare detinator de bmw imi poate confirma asta!

| Voicu_Dorin_1998 explică (pentru RB26DETT):

Da ai dreptate ca sunt incepator happy dar invat repede, si la nume nu mergea nicicum si am pus asa laughing pai am inteles ca Bmw 320d 2.0d consuma 5.6-7 si nici nu prea e scump asa adica eu am vazut inscris la 2500 euro

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de motor, nu toate BMW-urile de acest model consuma la fel. Cand am dat pe google Bmw 320d m-am facut statuie cand ai zis din 2002-2003 am crezut ca si al lui tata, dar ala e din 2011 laughing, am bagat 2002 si am gasit.
Combinat consuma cam 5, 5, iar altele 5, 7 cu motor de 1995 cm.

| Voicu_Dorin_1998 explică (pentru anonim_4396):

Si nu poti sa imi zici cam ce piese se duc mai repede la el? eu din cate stiu era turbina care este in jur de 300 euro dar vr sa mai aud cateva pareri big grin