| Lawerence a întrebat:

Salut TPU!

Detin o camera de interior, mai exact o camera de supraveghere, brandul fiind Calex.
As dori totusi sa o pun in masina pe timp de noapte avand si infra rosu. O sa las la final un link al modelului.

Stiti cumva daca ar fi o problema in a o conecta la o baterie externa? Una de 10.000 mAh ar fi suficienta pentru o noapte intreaga ca sa inregistreze? Aveti recomandari de asemenea baterii?

https://www.calex.eu/en/products/product/INDOORCAMERA-SM ART/

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

In principiu, camera ta de supraveghere ar trebui sa poata fi conectata la o baterie externa de 10.000 mAh. Depinde insa de tipul de conector si de tipul de baterie. Din cate am vazut pe specificatiile producatorului, conectorul este unul Micro-USB, deci trebuie sa cauti o baterie externa cu un conector Micro-USB.

In ceea ce priveste recomandarile, exista o multime de baterii externe de 10.000 mAh pe piata. Unele dintre cele mai populare sunt: Anker PowerCore 10000, RAVPower 10000mAh, EasyAcc 10000mAh, AUKEY 10000mAh si Jackery 10000mAh. Acestea ar fi cateva optiuni pe care le-am gasit si care pot fi luate in considerare