| Lawerence a întrebat:

Salut TPU! Detin un ford focus 2 motor 1.6 benzina. Din ultimul timp cand opresc motorul in timpul acela se aude un chitait ascutit ce tine 1 secunda si imediat dupa dispare. Am verificat curea, rola intinzatoare etc dar nu provine de acolo, le-am schimbat acum jumatate de an oricum. De la ce poate fi?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pare sunet de curea ce patinează pe o rolă

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici sa scrieti un text nu stiti? Ce inseamna din ultimul timp? Poti scrie am un ford focus si de la un timp sau de cateva zile saptamîni aud un zgomot, de la ce poate fi nu stie nimeni pe TPU, cel mai bine o duci la service autorizat o verifică ei acolo si iti spun ce are si cît costă reparatia, gratis nu o repară nimeni

| relian a răspuns:

Se ade cand opreti motorul, cand motorul este deja oprit? Auzi in masina acel zgomot?

Cauta sa explici mai bine, mai clar, vorba cuiva, habar nu aveti sa va exprimati laughing
De ce intreb cand se aude? Poti auzi zgomote si din bordul masinii, cand opresti motorul, atunci se inchid trape si mai stiu eu ce alte chestii, relee etc.

Deci stai in masina, pune pe altcineva sa stea afara, apoi opreste motorul. Analizeaza ce auzi tu si ce aude ala de afara, compara, etc, daca ala nu aude, daca aude, bla bla.