Audi este mai rapid prinde lejer peste 240 km/h. Si vrumVrum esti prost? Ce pasat vezi tu? Invata sa citesti copile!
1. Audi este mai rapid la testul 0-100Km/h cu 1.2s. Cine simte diferenta asta?
2. Audi prinde lejer peste 240Km/h? Unde? In cadere libera poate. Producatorul specifica top speed la 201Km/h. Dupa 10 ani si harjoneala cum ajunge la 240Km/h?
3. Passatul imparte aceeasi platforma si aproximativ aceleasi motorizari ca A4 de ani de zile, inclusiv platoforma de pe B6 (PL46). Singura diferenta ar fi motorul putin castrat (sub 10 cai) in cazul acestui 1. 9TDI. Sigur intentia a fost sa faca o analogie la asemanarile prea izbitoare in interiorul grupului VAG.
4. Ce naiba va apuca sa faceti comparatii si teste de genul pe motoare domestice nu inteleg. In fine, pentru performante pe care nu le simte nimeni intrati pe www.autoevolution.com ca sa aveti macar niste detalii tehnice. Atentie ca-s aproximative si nu se aplica la cazurile cerute de voi decat ca un "guideline".
Nu crezi ca prinde 240? Al meu an 2005 peste 240 autostrada.
Bineinteles ca al tau prinde. Dar tu esti mai sofer decat cei ce au testat masina pentru producator si sfidezi cifra maxima scoasa de acestia.
Daca asa a luat ce vrei.Nu sfidez nimic dar atat a prins pe o autostrada Romaneasca.
Da tinere. e un fel de supercar 1.9 TDI-ul de la VAG.
In fine, am vazut alte cazuri mai aberante fata de cel de fata. Un lucru e cert:
http://www.autoevolution.com/......-2004.html
Deci cat prinde Opel-ul si cat prinde Audi-ul?
Sunt niste motoare normale pentru masini de zi cu zi. E mai rapida aia pe care stii sa o conduci mai bine
Intrebare tampita.
Trebuie sa fii idiot sa cumperi una din cele doua, pentru liniute.
Passat normal e limuzina, are cei 116cp pentru a merge relaxat, si pentru a depasi cu usurinta. Nu vorbim de 200cp.
Iar Astra 1.7 CDTI e o masina de naveta, si de mers in concediu cu nevasta si copiii. Daca ai in cap teribilisme, iti iei macar Astra 1.9 CDTI sport, de 150cp.
Dintre cele doua, nici nu conteaza care e mai "rapid", din moment ce se tine de ele si Loganul 1. 5dci.
Audi-ul domnului de mai sus atinge viteza maxima mai mare decat spun specificatiile tehnice, dar lumea mai si abereaza. Mai sus gasesti link-ul cu specificatiile pentru A4 B6. Pe aceeasi pagina cauti pentru Opel-ul cu motorizarea dorita si le afli si pe acelea.
CE zice Capone001 am mai auzit si cred ca e adevarat...inafara de el am mai auzit 5-6 pers.
Tinere, daca vrei sa crezi in auzite, e problema ta. Eu ti-am aratat negru pe alb. Si eu am auzit nenumarate persoane care lauda de-aiurea diverse aspecte. De ce le-as crede cand am informatii concrete la dispozitie? Cred ca depinde si de gradul de inteleligenta al interlocutorului - asta ca o paranteza.
Pacat ca nu am poza. Daca atat era in bord, de ce as minti?
Acum depinde si de masina. Nu pot sa spun cu aproximatie, dar dupa parerea mea e Mai buna Audi.
anonim_4396 întreabă: