| cristi188 a întrebat:

doresc sa cumpar o masina pana in 8. 000euro, am gasit pe olx un Chrysler 300c, doresc sa aflu mai multe despre acea masina adica doresc sa aflu cam cat consuma, am citit mai multe pe net despre acea masina si am auzit ca masina acea este mai mult pentru calatori cu familia. Eu doresc ceva gen muscle sau sa arate ca 300c, uitandu-ma pe site am dat si de o Mazda RX-8, ceea ce doresc eu este sa imi spuneti niste masini mai "muscle", daca am pus categoria gresita va rog sa ma scuzati si daca am greseli de ortografie.

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei masina de 8000 euro pe care o da dai impozit aproape 1000euro pe an? proasta afacere

| cristi188 explică (pentru suntserios):

Si ce masina imi poti recomanda, doresc sa arate asa mai frumoasa daca stii vreuna...

| e36 a răspuns:

Poate ai auzit de mazda rx-8 că are motor rotativ, care a fost un ''prototip'' şi când are peste 180 000km trebuie să l schimbi deoarece se uzează foarte repede, sau nu ştiu ce. Îţi recomand un e220, găseşti cu 5-6 mii şi sunt foarte bune la consum, trag destul de bine. În fine, nu te grăbi să ţi cumperi una.

| k4Zy a răspuns:

Consum extraurban :7
Consum urban : 11
Este o masina puternica si frumoasa dar nu cred ca ar fi indicat sa iti cumperi una.Mazda e la capul opus Chrysler-ului e mai mica, mai aerodinamica dar ar consumul si mai mare:9 extraurban, 16 urban.

| cristi188 explică (pentru k4Zy):

Dupa parerea ta cam ce masina ar fi buna pana in bugetul meu, eu as dori una sa nu consume mult si sa fie mai aratoasa...

| k4Zy a răspuns (pentru cristi188):

Audi A6, BMW X5, Mercedes e200/c220,Vw Touareg

| suntserios a răspuns (pentru k4Zy):

Hihihi BMW X5 la 8000 euro happy poate daca are peste 300. 000km

Ce spuneti, sa ma risc sa mai pun din pusculita sa iau acest monstrulet? =) http://olx.ro/......2Tg9d.html

| suntserios a răspuns (pentru cristi188):

Presupun ca ai citit si asta nu?

"predare leasing - mai sunt de achitat 20 rate x 800 euro ( 500 euro rata si 300 euro CASCO) + rata reziduala( 9000 euro )"

iti permiti rata de 800euro pe luna timp de 2 ani + inca 9000 euro la final

sau credeai ca ai dat lovitura cand ai citit ca e doar 10. 000euro?

tu nu prea faci diferenta intre a cumpara o masina si a intretine masina?

sa zicem ca audi q7 ala ar fi costat 10. 000euro si nu 40. 000cat iese in final. Are un motor de 3. 000cmc. Asta inseama pe an doar asigurari si impozite vreo 1500 euro, sa nu mai zic de consum, revizii si piese in caz de nevoie. Sau o sa fii genul care isi schimba placutele de frana la Q7 in fata blocului?

Eu as dori ceva mai mare si sa fie aratoasa.