Stai puțin. Vrei să închiriezi, sau să faci o achiziție de tip leasing? Cred că ai cam amestecat termenii. Dacă dorești să faci un leasing auto îți sugerez asta: https://www.tiriacauto.ro/
Nu cred ca am incurcat nimic. Sa închiriez prin intermediul lui leasing 2-3 microbuze. Nu vreau sa le cumpăr.
Cel mai bine este sa gasesti un dealer care sa iti vanda microbuzele dorite, iar acesta se va ocupa de finantarea lor in leasing operational.
Ti-am raportat raspunsul nimic mai mult, asta ca sa nu intru in polemici cu tine. Troll!
Daca ai proiect european trebuie sa fie noi.
Oricum leasing nu o sa gasesti pentru microbuze second hand.
In alta ordine de idei. Masina sa fie 8+1 sau 9+1?
Tiriac e cel mai serios privind leasingul/leasingul operational
Nu avem nici un proiect european, este pe cont propriu si un asociat (prieten de-al nostru). Firma va rula in Grecia si aici poti deschide cu masini second-hand din anul mentionat anterior. Deja actele sunt in demers. Nu conteaza cum va fi microbuzul cu 7 sau pana la 9 locuri, depinde cat va fi chiria lunara. In zona mea am gasit un Mercedes Vito la 1500 euro/luna, un pret cam mare cei drept si astfel vreau sa ma uit si prin Romania daca am oportunitatea sa gasesc ceva mai ieftin, mai ales ca dorim sa inchiriem mai mult de 2-3 microbuze. Incercarea moare ultima in a cauta. Fiind in Grecia noi ii spunem autoturisme inchiriate prin leasing.
Acum ca ai spus ca am gresit exprimandu-ma, nu, tot chirie a unui autoturism este, nu pe zi, ci in fiecare luna, deși masina sa ramana in evidenta leasingului pana la urmatoarea schimbare cu un altul.
Microbuze am nevoie doar cele din anul 2019 in sus, asa imi cere firma de turism pe care o deschidem. Cele sub 2019 nu putem rula.
Ba da, te-ai exprimat greșit. Dar, acum e clar pentru mine. Dorești să faci un leasing operațional. Îmi mențin totuși părerea despre dealer. Leasingul de la Țiriac este OK. Sunt foarte serioși, iar mașinile sunt excelente.
Asa ca o paranteza in "exprimarea greșită", locuind printre greci și personal nu am alți romani pentru a comunica zilnic limba romana, imi este greu sa ma exprim românește. Eu doar ți-am spus cum le spun grecii. Mulțumesc frumos pentru sugestie?
Apropo, pentru ca la intrebarea avuta si pe care am sters-o ieri, am observat ca si acolo mi-ai lasat raspuns. Recomandându-mi acel membru TPU sa caut pe google, am mai gasit un site https://leasingautomobile.ro pentru ca nu mai sunt in tema cu mai nimic din România, cu toate ca dau cautari in privința firmelor pe internet daca au probleme sau suspecte... Firma asta mi-a atras privirea asupra masinilor si platii lunare, dar din cate am citit pe internet nu prea mi-au placut review-urile de la "clienti".
EvangelineLovin întreabă: