Este posibil, daca o cumperi direct de la proprietar.
Dar nu exista nicaieri garantie 100% ca nu s-a umblat la kilometraj. Pana si cei care au cumparat masina de noua, daca vor sa o vanda, platest 100 euro si o aduc la un kilometraj mai "frumusel".
Din fericire, acum se urmareste kilometrajul si in Romania, cand te prezinti la ITP. Deci o masina care a fost mereu in tara, va avea un istoric al kilometrajului, cel putin din ultimii 3-5 ani.
Sfatul meu este sa evaluezi masina dpdv tehnic, pentru ca dupa kilometraj doar te incurci. E o simpla aparenta.
Eu unul prefer o masina facuta din bucati, cu caroseria inlocuita in proportie de 70%, motor schimbat si interior de pe alta, decat o coaja de 500. 000km, cu piese vechi, care a facut cate 20. 000km cu ulei contrafacut, si nu a verificat-o nimeni niciodata.
Depinde de unde o iei. Daca a rulat prin Germania probabil ca nu sunt reali. Daca a rulat doar prin Ro se poate sa fie reali
Strainii fac multi km, masinile din 2010+ au deja 300.000, cele 2000+ au intre 500-800.000, ma refer strict la cele din afara. Sunt si unele cu km reali, dar asa cum a mai spus cineva, are pretul pe masura.
Are un prieten o octavia 3 de 1. 6tdi la 480, 000(masina de firma), din 2012.
E posibil.
Dar exista doua posibilitati.
1. E mult mai scumpa fata de pretul pietei.
2. E la pretul pietei, dar nu e tocmai perfecta la aspect.
Km sunt relativi.Prefer una care a facut 200.000 km in autostrada decat una cu 100.000 facuti pe la tara.
Are tata pe 1. 4mpi 127, 000 reali, luata de noua din 2004/5 depinde cat s-a circulat cu masina.
Evident exista masini de genul cu km astia dar probabil au si pretul pe masura.Eu am bora din 2004 1.9 tdi cu 220. 000km reali dar am dat cu vreo 400 euro peste pretul pietii din Romania.In opinea mea mai bine un diesel intretinut corespunzator cu km mai multi decat unu prost intretinut cu km putini ca masinile diesel in mod normal duc 500. 000km fara probleme.