| mangojump a întrebat:

fratele meu este stabilit in Spania pentru munca si are masina cumparata acolo, acum ar vrea cand vine in tara sa o inmatriculeze in Ro ca e mai ieftina asigurarea.E posibil sa aiba probleme daca sta pe teritoriu spaniol mai mult de 90 de zile cu masina cu numar de Romania? Cunosc multe cazuri care au numar de Ro si stau in Italia bine mersi fara sa aiba probleme cu legea.MS

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

In Spania nu ai absolut nici o problema, poti sta cu ea imatriculata pe ce tara vrei, singura problema va fi ca in fiecare an trebuie sa vina cu masina aici pentru asigurare si la fiecare doi ani pentru ITP.

O a doua problema este taxa de autostrada in Spania care pentru masinile imatriculate in afara spaniei este putin mai scumpa!

| timisoara a răspuns:

Nu va avea nici un fel de problema, chestia e ca va trebui sa vina in fiecare an in tara sa plateasca impozitul.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Problema e numai daca nu are o asigurare valabila. Exista posibilitatea asigurarii lunare, dar costa mai scump.

| Alecsx25 a răspuns:

Da o sa aiba probleme daca o inmatriculeaza in RO si se intoarce in Italia, sfatul meu este sa nu o inmatriculeze deoarece v-a pierde niste bani aiurea, cand este sigur ca se introarce si ramane eu cred ca atunci ar fi bine sa o inmatriculeze+ca daca o inmatriculeaza costa ceva nu e gen 10-20 milioane(vechi), Funda te rog?