| Iulian_Ovidiu_1998 a întrebat:

Imi plac sporturile mai extreme si as vrea o parere cam ce sa fac larotile unui scuter mai puternic ca sa pot merge iarna pe zapada cu el! Pe post de crampoane ca la motocros! Meltumesc!

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Cel mai recomandat ar fi sa cauti cauciucuri speciale nu sa incerci sa-ti faci tu deoarece nu se merita sa ti le strici pe astea si da, ti le strici, nu faci nimic! mai bine iti cauti cauciucuri de iarna daca este sa gasesti, daca nu, stai cumintewinking cu un scuter nu prea ai ce cauta pe zapadawinking daca prinzi putina gheata intr-o curba te-ai dus laughing am patit acum cativa ani cu bicicleta, tot asa ma aventuram cu ea pe zapada [aveam caucicuri cu crampoane ca la motocross pe ea, eram tare pe zapada, nu aveam nici un stres] dar cand dadeam de gheata cum o luam in brate laughing

1 răspuns:
| Iulian_Ovidiu_1998 explică:

N ustiu de ce zici asta pentru ca eu ieseam asta-iarna cu bicla numai pe gheata si toti ziceau ca sunt nebun si in plus nu patinam deloc, mergea bine asa ca am zis sa trec la nivelul urmator laughing happy Dar mersi pentru parerea ta! Ai funda!