O racheta.
Are un vecin, bun prieten.
Nu stiu daca toate sunt asa, dar a lui e cu buton sport, 6+1 trepte si suspensie sport de fabrica.
Cand m-am infipt in ea cu sportul apasat, simteam ca mi se increteste parul de fericire
Sta lipita de drum, la inceput simti ca-ti taie rasuflarea...
Cu intretinerea e ok. E o masina pretentioasa, vecinul meu n-o tine cum ar trebui, alimenteaza la canistra si merge distante scurte cu ea, i-a facut probleme din cauza asta cu injectoarele si filtrul de particule.
Insa fiind masina nemteasca, e usor de reparat. Repararea unui injector a costat 250 de lei, cu garantie 40. 000km, pe cand la acelasi atelier, pentru injectoare Renault 1. 5dci s-a platit 350 lei/bucata, fara garantie.
Salut Ciprian. Subscriu, 1.9 la 150 cp Opel Astra este un motor foarte puternic, stabil și elegant Cu plăcere!
Salut. Iti recomand aceasata masina deorece si eu detin una de aproximativ 2 luni si sunt foarte multumit de ea. Masina face senzatie atat pe simplu cat si apasand butonul sport. Cat despre intretinere ce sa zicem e acceptabila. Interiorul generos, port-bagajul destul de mare. Si ar mai trebui sa re gandesti la un lucru sunt bmw care nu au puterea acestei masini. A mea pe sport mai primeste 20 cp ( un plus de putere dar nu sunt toate asa )
Toate variantele au butonul sport?