| DoNeLys a întrebat:

Imi puteti da un site de unde pot afla date despre o masina cu ajutorul codului VIN / Serie de sasiu.
Vreau sa imi cumpar o maisna si sa verific daca a fost umblat pe la kilometraj in special.

Răspuns Câştigător
| MariusF23 a răspuns:

Cel mai complet e acesta, dar din pacate priveste numai BMW-urile. http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred ca poti afla nimic.
In unele tari exista servicii contracost care iti spun in baza seriilor/a numarului de inmatriculare daca masina a fost implicata in evenimente rutiere, dar nu stiu in Romania daca exista asa ceva, ca astia de la noi se incurca in serii cu actele in fata, baza lor de date e un haos total.
Poti afla cel mult daca apelezi la producator/service reprezentanta, daca masinii i s-au facut reviziile in reprezentanta, apar notati si km pe care ii avea.
Incearca eventual, sa dai un mail companiei din Romania care se ocupa de reprezentantele marcii pe care intentionezi sa o cumperi, te vor informa ei daca exista un sistem care sa-ti permita sa verifici asa ceva.
Daca masina are carte service e un pas inainte, dai un mail direct la service-urile care apar acolo, e imposibil sa nu pastreze si ei o baza de date a lucrarilor.

| DoNeLys explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Masina este din Germania si nu stiu cum am cautat si am gasit un site in germana in care am introdus codul VIN si mi-au aparut toate datele despre masina cu tot cu reviziile facut, accidente, km... dar am uitat site-ul straight face
L-am cautat dar nu l-am mai gasit, am gasit altele care erau cu plata sad.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DoNeLys):

Daca ai intrat de pe calculator, cauta in istoricul browserului.
Apesi CTRL+H si iti apare, daca ai intrat recent sigur il vei gasi.

| DoNeLys explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am intrat de pe alt calculator.

| OldSoul a răspuns:

Pentru Ford poti gasi aici https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do; jsessionid=273118E5BDD9B30A92D3D2E1B998C6B5.eccvas511
Pentru alte modele nu stiu, poate doar la reprezentanta.