| DieterBortscher a întrebat:

În curând îmi voi cumpăra prima mașină. Însă nu știu exact ce să aleg, dat fiind că sunt începător. Logan nu aș lua deoarece avem deja unul în familie. Am un buget de 2500 de euro pentru prima mașină. Ideal ar fi să fie benzinar și să nu depășească 1.9, adică să nu fie 2.0 sau mai mare. Nu contează dacă e sedan sau coupe. Nu ar fi problema atât de mare de consum, ci mai mult să fie ușor de întreținut. Ce mașină ați recomanda?

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Cam in aceeasi situatie a fost si iubita mea si pana la urma am cumparat un Polo 1.6 MPI din 2007 cu 2150 euro, dotat bine si cu 4 usi. Cu tot cu reparatii am ajuns cam la 2600 euro. Alte recomandari ar fi Clio 1.4 mpi. Corsa d 1.4 mpi, Ibiza si daca vrei ceva putin mai mare un ford focus 1.6 mpi. Toate sunt masini simple si au motor aspirat. Dupa mine un best buy e Clio. Bafta!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un opel, un clio. Golf

| DieterBortscher explică:

Eu vreau să îmi iau eu una personală și punct! Nu îmi vorbi de mere când eu zic de pere. Ei își întrețin mașina singuri, iar eu mi-o întrețin singur, ce e așa greu de înțeles? Dacă ne permitem să întreținem 2 care ar fi problema?

| AidDja a răspuns:

Seat