Pentru mine volvo este masina pe care ma bazez, apesi pe pedala de acceleratie si cand ii rage motorul decoleazaaaa! eu am un motor de 2.0i 136 cai putere si nu vreau sa o vand. de ce? pentru ca e prea buna sa o vand, consum 8.5-10 mixt si mergee!
Ca sa vezi am fost atat posesor de logan cat si de lancer. Diferente enorme. Piesele la Lancer, revizile, asigurarea sunt enorme fata de logan de vreo 2-3 ori mai mari. Nu mai zic de cauciucuri care sunt destul de mari si scumpe fata de Logan, la fel si consumul este cam de 10 in oras la Lancer pe cand loganul cam 8.
loganul e cea mai proasta masina in ceea ce priveste izolarea fonica,
la fiabilitate lancerul castiga de departe
Vezi cit de accesibile sint piesele.Asta e cel mai important, apoi consumul si restul.
Bunicul meu avea un mitubisi si[l-a vandut ca consuma prea mult]dar ca putere apesi pe viteza si din ce in ce mai tare merge.
Mie cele mai calumea masini mi se par VW. Golf, GTI, Passat asta depinde de tine.
Asta depinde si de pret(voiam sa incadrez masina in 4000 euro), plus ca pasatul este foarte greu si e si consumul mare la el. VORBESC DESPRE LANCERUL 1.6 DE 98 CP. Oricum la 98 de cai nu e evolution sau alt ceva e berlina.
roxanaaaaaa_3049 întreabă: