| AlexandruAlx20 a întrebat:

Intrebarea mea este : Am becuri pe pozitii "stroboscop " intrebarea ar fi daca ma opreste politia si se ia de mine am auzit ca am voie 30min sa dau jos orice modificare si sa pun originalu... deci as avea voie? stiu ca mi se poate lua certificatu pentru asa ceva... bine mai mult de 2min nu mi-ar lua sa repun becurile originale dar da mult prea frumos si nu le folosesc mult. adica ma feresc sa merg mult seara. merg maxim 2-3 km pana acasa!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se ia certificatul instant pentru asta. Nu ca ar distrage atentia si ar provoca mari catastrofe aviatice cum speculeaza colegul, prin simplul fapt ca imita autospecialele cu regim prioritar. De asta nu e permis nici albastrul la pozitii sau numar.
Cat despre zvonul cu 30 de min... Eu auzisem de 5 minute pentru remedierea neregulilor... Ne-a oprit politia cu folie neomologata fata-spate, au spus ca ne retin talonul, in 2 minute masina nu mai avea nici urma de folie pe geamuri, dar n-am mai vazut talonul inapoi.
340 amenda + vizita la RAR.
Decat sa te folosesti de masina cu emotii, mai bine le dai jos si iti pui alte chestii frumoase, care sunt legale.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru modificari la sistemul de iluminare se ia certificatul instant... cu foliile pe geamuri mai merge treaba cu scosul.

Sa nu mai zicem ca deranjezi restul participantilor la trafic cu kitsch urile tale

| untu a răspuns:

Nu ai voie becuri stroboscopice la masina pentru ca distrage atentia celorlati soferi si poti sa faci accident si mai ales nu ai voie nici sa pui geamuri fumurii! Imi pare rau dar lasa masina asa cum este fabricata fara nici o modificare!

| AlexandruAlx20 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri nu le-am folosit decat 2 zile pentru frumusetea masini. maine dimineata o sa le dau jos o sa pun originalul pana imi vine comanda de xenon pentru faza scurta/lunga iar pe pozitii o sa pun tot ceva gen aceste becuri doar ca normale!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru AlexandruAlx20):

Vezi ca nici xenonul nu e legal, pe faza scurta, decat daca ai faruri cu lupe. Pe faza lunga nu prea esti depistat, daca ai xenon, si mai 'merge'.