Asta este, se pare ca avem gusturi diferite. Eu prin meseria mea vad niste table la toate, ma uit doar la siguranta si performante, ca restul se face. Orice hidosenie cumpar, daca lucrez doua saptamani la ea si am macar 7-800 lei pentru vopsea, intoarce lumea capul dupa ea
Megane-ul il recomand pentru ca mi-a placut foarte mult dupa ce am avut ocazia sa merg cu el. De afara nu vezi nimic, si normal ca analizezi aspectul, ca are prea mult plastic, ca-s liniile nu-stiu-cum, dar dupa ce faci o calatorie cu el, si la destinatie parca esti mult mai relaxat decat dupa o calatorie cu un VAG... Incepe sa te doara in cot de liniile ciudate
Macar bordul ala si manerele interioare de la usi sa fii fost mai de Doamne-ajuta. Loganul e Cazan prima clasa. Sa dai 180 de euro pe un casetofon e extraordinar de mult. Sa platesti bani pe AC, unde la alte masini e dotare de baza e bataie de joc, sau inchidere centralizata. Daca avea dotarile astea era cumparata foarte bine in tara noastra si peste tot.
Nu cred asa ceva...Ce ar fi sa comparam Audi S8 cu o caruta la liniile exterioare. Nu conteaza liniile nu?
Ce linii are Megane-ul? E ca si cum ai face diferenta dintre Audi S8 si o caruta, ca doar caruta are linii mai urate da are confot.
Prietene, vorbesti aiurea. Loganul se cumpara in toata lumea, si se vinde si chiar produce in mai multe tari, sub brandul Nissan, Lada si Renault. Ti-am zis care-i treaba cu dotarile, dar se pare ca nu prea pricepi.
Cat despre liniile Megane-ului, nu am spus ca sunt frumoase, am spus ca e o masina sub acele linii. Nu o compara cu A8, ca eu am trecut de perioada la care judecam masini in care nu am urcat in viata mea, si in plus, daca e sa vorbim de masini de lux, nu m-as uita la Audi-uri, ci la Mercedes. VAG nu prea stie de confort, si nu o spun din poze de pe internet, gandeste-te ca eu lucrez cu masini de ceva ani. Nu zic ca Volkswagen face masini proaste, dar alte brand-uri au calitati pe care nemtii de la VAG nu reusesc sa le copie eficient. Intr-un Megane daca te urci ai sa fii surprins de cate gadgeturi are, si cat de bine se verifica acel motor pana a pleca la drum, iar intr-un passat cu o generatie mai noua abia ai frana de mana la buton, si aia cu probleme.
N-are rost sa stam de vorba, m-am plictisit sa contrazic Volkswagen-lovers. Eu am vazut si am avut ceva masini, am vazut la fiecare ce poate, ma pasioneaza domeniul auto, din asta imi scot banii, insa cand vine vorba de pareri, nu ma feresc sa-mi critic si tigaia de zi cu zi, pe care o conduc si intretin. Drept urmare, grupul VAG ramane in ochii mei o Dacie nemteasca, buna de circulat pentru cei fara pretentii. Audi este doar o forma mai legata si mai bine antifonata de Volkswagen, nimic special. Cand o sa inventeze Volkswagen masina care su p&*a, atunci o sa zic si eu ca aia e masina pe care si-o doreste orice barbat. Intre timp, mi-am vandut Octavia (care apropo, era cheala, nu avea nici macar ABS), ca mai apoi sa-mi cumpar Logan cu aproape 400. 000km la bord, fost taxi (care are ABS).
Eu am incheiat discutia.
Iau exemplu Solenza ce o detin in momentu de fata
Tabla e varza, in fiecare vara o fac din nou si din nou ( Atentie doar la praguri si la aripi e varza dar in rest n-am cuvinte, gram de rugina nu are de 10 ani in alte locuri gen haion, capota etc) si dacia mea din 2004 are AC, geamuri electrice fata, Servo directie (momentan nu-mi merge trebuie sa o repar) ABS, am un airbag la sofer, am antifonato si nu se mai aude nimic de afara, nici o bataie la tabla la arcuri, telescoape, orice masina ce iti ei o poti face tu cum vrei in limita acordului R.A.R la care trebuie sa omologhezi si un led pus in plus.
Dacia Solenza motor 1.4 MPI are 75 cai putere, eu am modificat evacuarea si i-am bagat 7 cai in plus, motorul are 155.000 km si nu mananca un gram de ulei, iar cu evacuarea nemodfificata 75 cai putere iau 100 la ora cu viteza a doua, si la demaraj e mai buna ca un logan 1.6 16v (contestatima, testatile pe amandoua si veti vedea) iar ca viteza maxima cu 75 cai putere am dat 195km/h, mergea mai mult daca aveam atunci acei 7 cai in plus.
Iati golf 4 ca nu e achizitie rea e masina buna, eu ti-am dat un sfat.
Ai dreptate Meganurile sunt bune, loganul este bun, vorba ta, dec e il cumpara chiar si nemti, eu am urmarit ceva filmari (teste de camera cu diferite dispozitive in trafic sa se vada FPS ) si in traficul din Korea vezi multe loganuri si dasteruri sub insigna de renault, nu degeaba multi prefera Dacia, + ca la noi in Romania gasesti cele mai eftine piese ca doar e tara de origine.
Degeaba este tara de origine Romania cand motorul este de Renault, doar sigla pe care scrie Dacia.
Ia spune ce nu pricep, ca ti-am spus ca nu imi place Logan si tu tot cu Logan o ti? Ca tu nu suporti VAG, ca pentru tine AUDI e o rabla de masina? Bun, uita-te cati oameni folosesc Skoda Octavia 1, 2, 2 FL, Passat, Golf, Bora s.a si uitate cati folosesc Logan. Depaseste numarul VAG, numarul Dacia? Iti spun eu...siguuur ca daaaa
Mie imi plac foarte tare.Sunt chiar bune merita unu. Pina la anul inca vor scade din pret.
Contra - un cazan vechi si de demult
Pro - atata vreme cat nu-l platesti tu si nu-i platesti nici benzina trebuie sa fii prost sa-l refuzi.
''Logan.Plasticul de pe bord zici ca e carton. Plastic ieftin. Bati in el si suna a gol. Cel mai urat bord.''
Dupa ce ca n-ai pus in viata ta osu la munca mai ai si pretentii. La varsta ta nici macar nu e normal sa ai masina, o primesti din cauza faptului ca parintii tai habar n-au sa-ti dea educatie. Pe banii tai care practic nu exista nici plasticu ala de suna a gol nu ti l-ai permite. N-ai deloc valoarea banului, ai doar pretentii nefondate.
anonim_4396 întreabă: