Chit distribuie. A fost schimbat dar, este bine de verificat.Km la 60.80 mii km! Conteaza mult daca este pe lant, pe curea!
Dacai pe lant niciodata ca nu ai ce schkmba, daca e pe curea schimbi cureaua, ca aia se schimba nu distributia. Distributia este o multitudine de piese nu teapauci sa iti refaci tu motoru Deci distributia este un sistem nu e o piesa, asa ca nimeni nu schimba nimic niciodata. Iara la curea te uiti daca are curea sa nu fie crapata, dacai buna nu schimbi nimic nici dupa reconadari dupa nimic.
Salut, nu stiu exact la cati km se schimba, dar daca o cumperi cu siguranta trebuie sa-i faci distributia, nu conteaza ce zice proprietarul. Bafta!
Masina e pe curea. Între timp m-am mai interesat cand se schimba. In cartea ei scrie ca distributia se schimba la 150000 de km sau la 10 ani! Asta ii scrie cartea. Nasul meu, care e in Germania, mi-a zis ca si la Audi A3, din 2009, a schimbat la 149000 de km. In carte ii spune la fel, 150000. Nu stiu. Eu mi-am schimbat cureaua la Astra g, la 145000 de km. Asa am cumparat-o. Pana atunci nu i s-a schimbat.
La majoritatea, la 60.000 se schimba sau la 5 ani de vechime. (cauciucul ala imbatraneste si daca sta) Vobresc la cele pe curea, in general cele pe benzina.
Sa te sfatuiesc cv nu-ti lua motor de 17 pentru ca nu se gasesc piese pentru el doar consumabile
Am astra g si nu am avut nicio problemă cu ea! Am 240000 de km cu ea. Pe mine ma intereseaza la cat se schimba distributia la masinile astea mai noi?