Alea is asa de decor nu-ti arata tie cit consuma masina ta exact. daca vrei a faci consumul e simplu.Umpli rezervoru dai km la zero si mergi asa pana stiu si eu sa ramai cun sfert din rezervor.Te duci la benzinarie pui iar benzina, motorina ce e si vezi cit intra.Vezi cati L intra, deci masina ta a consumat l aia citi bagi tu iar pila la plin.Te uiti citi km ai mers si aia e tot stii exact cit consuma masina ta.Nu te lua dupa bord ca e vraja marii.Eu cand pun imi arata ca merg 540 de mile, da de unde e vraja marii, de fapt merg cam 400 pe verificate si pe ce spune fabricantul.Masina ta ca nu ai spus citi CP are, pentru ca sunt doua motoare la fel de 2.0l dar unul are 140cp altul are 170 cp.In cazul aluia de 140 consumul este de 5.8L % asta combinat.Asa in oras 7.8l si afara 4.8l.Motorul alantu de 170 cp face 6.1L combinat.In oras face 8.3l si afara 5l.Si daca fabricantul spune asta atunci asa consuma masina.Doar sa nu ai probleme cu ea atunci faci cum am spus pui tu benzina dai la zero si ai aflat.