| Horica00 a întrebat:

Luni 9.09. 2019 am fost sa fac ITP la masina mea, un Daewoo Cielo din 1997.Nu are rugina, iesit foarte bine la absolut tot, in special la frane si directie, care sincer ma intereseaza cel mai mult, mai putin la noxe, lua-le-ar naiba sa le ia cu tot cu legile lor de kko! Pe raport scrie ca polueaza cu 3, 5% peste limita normala (care o mai fi si aia). Masina fiind non euro nu are catalizator, sonde lambda si alte,, acareturi". Cauzele pe care le vad eu: bujii neschimbate de multa vreme, uleiul si filtrele la fel, furtunul la filtrul de aer de asemenea, arderea incompleta. Am sunat la toate service-urile din oras, inclusive fostele reprezentante Daewoo si au zis ca nu ma pot ajuta, ca nu mai au tester compatibil cu aceasta marca si ca ar umbla degeaba la motor, ca nu ar rezolva nimic. M-am dus la alt inspector ITP si ala a zis ca mi-l da, dar doar peste o luna, eu fiind blocat 30 de zile la statia care m-a respins. Ieri am fost la cel care m-a respins si m-a scos chipurile din sistem. M-am intors de dimineata la cel care a zis ca imi da si a zis ca nu se baga intrucat e,, suspicios" sa scoti o masina din sistem si a doua zi sa figureze la alta statie si cu inspectia luata, dar ca peste o luna mi-l da cu cea mai mare placere. Mie imi expira saptamana viitoare pe 20. Vreun sfat ceva?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti schimbi tot ce e nevoie la masina si asteptio o luna. O sui frumos pe platforma si o duci la ITP

| sierra1 a răspuns:

Incearcă incă odată in data de 19 (și ăla de te-a respins nu e "flexibil" de nici o culoare?)

| adryang78 a răspuns:

Bagă-i ăluia care te-a respins vreo 200 de lei în buzunar și repetă ITP-ul, va pune sonda de noxe pe altă mașină.

| goguPatent a răspuns (pentru adryang78):

Rezolvare romaneasca nu?
Pun pariu ca te plange de cat de naspa merg lucrurile in tara, da spaga e spaga ce dracu