1. Fii atent la pretul de scolarizare, intreaba-ti cunostintele care au deja carnet la ce scoala au facut si in ce pret s-au incadrat.
2. NU ii da nicio atentie, el are salariul lui primit. El este platit de scoala sa te invete pe tine sa conduci. Desigur banii pentru scoala se dau la instructor iar el ii da mai departe la institutie. Iti recomand sa platesti in mai multe ture ( 3-4 parti, depinde de buzunarul tau) si sa tii evidenta banilor.
3. Asta depinde de la un politist la altul, poate fi sever sau indulgent. Sunt cazuri foarte rare in care acestia pica, de regula atunci cand vede ca nu stii sa acorzi prioritate sau nu stii sa schimbi o banda corespunzator. Ei au intentia de a te admite, dar daca nu au cu cine atunci este clar.
Iti urez spor! Ai grija la legislatie si atentie mare pe strada!
PĂREREA MEA ESTE CĂ SUNT NIȘTE EXCROCI ȘARLATANI NENOROICIȚI! PĂREREA MEA E CĂ MI-AU FURAT BANII
Mi-au făcut contract pe 3 luni eu nu l-am citit, In prima luna m-a trimis cu un instructor sa fac analize fisa la o clinica de a lor de pe strada Râmnicul sărat A doua luna si jumătate nu găseau profesor de legislatie apoi au mai ramas doar 2 săptămâni în care ar fi trebuit să fac orele de traseu în care am fost programat doar o singură dată
Prost am fost că am dat toți banii înainte!
si mi-a expirat dosarul!
Bogdan Andrei
O recenzie
acum 3 ani
O scoala de soferi lipsita profesionalism. Din pacate este o scoala de soferi la care ti se spune cu mai putin de 24 de ore inainte de proba practica a examenului auto ca instructorul mai are inca un examen cu alt elev si ca nu stie cand va ajunge si la tine, asta desi ai platit si rezervat masina cu 2 luni inainte. Trebuie sa te astepti sa fii anuntat cu 30 de minute inainte de sedinta de condus ca trebuie sa te reprogramezi deorece instructorul nu mai poate sa ajunga. Sedintele sunt notate ca fiind de 2 ore din care 30 de minute este pauza, dar daca dai traseul altundeva decat carol, trebuie lipite 2 sedinte, si, desi ar trebui sa fie 4 ore de condus din care o ora este pauza, acestea se reduc la 2 ore de condus. Masina pe care am condus-o de-a lungul sedintelor era din punctul meu de vedere intr-o stare foarte proasta si nu functiona precum ar fi trebuit. Dupa toate neplacerile create de catre aceasta scoala de soferi, atunci cand vii sa-ti mai platesti niste ore suplimentare de condus, ti se spune ca daca tot esti atat de nemultumit, poti sa-ti iei dosarul si sa te duci altundeva. Mai sus sunt doar cateva din probleme pe care le poti intampina cu cei de la soso dupa incheierea unui contract si din pacate nu as putea sa recomand nimanui aceasta scoala.
jakethe biss
O recenzie
acum 8 luni
Instructori vulgari, fara rabdare.
8
Răspunsul proprietaruluiacum 8 luni
Buna ziua si multumim pentru review. Numele acestui cont nu este unul de persoana reala, asa ca ori va ascundeti identitatea pentru ca sunteti din partea concurentei ori ce spuneti nu este adevarat!?
Oricum, tinem sa mentionam si pe aceasta cale ca fiecare elev este important pentru noi si nu facem diferentieri.
Toata lumea este ajutata si invatata in acelasi fel si toata lumea este multumita (sau cel putin acesta ne este scopul). Daca sunteti intr-devar un elev actual va rugam sa luati legatura cu secretariatul nostru si sa explicati ce nu ati inteles sau ce va doriti sa se intample diferit iar noi ne angajam sa va ajutam.
Marian G
Marian G
2 recenzii
acum un an
Nu faceti greseala! Sunt șmecheri orientați sa facă bani nu sa obțină rezultate bune cu elevii. Te amâna, te încurca dar vor toți banii in avans.
Tiberiu Ionita
O recenzie
acum 5 luni
Grav: Calitate
Sunt tâlhari nu recomand.
Pe site scrie ca este 950 lei scoala pentru cat B la tel este 1500 lei iar daca te duci la sediu si le zici ca vrei sa faci orele dupa ora 16 te mai costă 250 lei. Plus că au cazane nu masini.
See Stral
O recenzie
acum 2 luni
Grav: Calitate, Comunicare, Profesionalism
Din review-uri pare ca scoala sa fie ok, si nu spun ca nu este. Dar trebuie sa aveti noroc la instructori deoarece nu toti sunt la fel de calmi si rabdatori. Din pacate am avut ghinionul sa pic cu unul din cei nerabdatori si vulgari (Marga Mihai). Pana nu se rezolva problema asta nu pot recomanda scoala.
Adrian Ionel
O recenzie
acum 3 săptămâni
Grav: Comunicare, Profesionalism
Tre` sa te chinui o gramada sa dai de ei. Am sunat de aproximativ 10 ori, am dat mail, am completat formularul de inscriere online si nimic. Nu au raspuns si nici nu au revenit ulterior. Valabil pentru punctul de lucru din Drumul Sarii.
Flo Wi
2 recenzii
acum 2 săptămâni
Grav: Calitate, Profesionalism
Nu vă recomand această școală de șoferi. Abia după doua luni de la înscriere am început orele. Inafara de faptul ca m-au ținut atat, odată pe săptămână îmi anulau ora din motivul că instructorul avea examen. Dacă știți ca aveți examene așa des, de ce nu faceți un program in care sa fie toată lumea mulțumită și sa nu se întâmple sa anulați de fiecare data orele cursantului?
Daca merg o singura dată pe săptămâna la ore, cum reușesc eu sa iau permisul fără probleme?
Căutați alte scoli care sunt bune!
soso auto se cheala scoala cre mi-a luat banii