| ZippiAndrei a întrebat:

Mai am 15 zile pana fac 15 ani, iar la 16 ani ma gandesc sa dau pentru a1. Deci, pot conduce motociclete/scutere cu motor sub 125 cmc. Eu am acasa o paraitoate cu motor de 50 cmc ( pot sa ii dau maxim 90 ) si ma gandesc ca e ok. Vreau sa stiu urmatoarele chestii : Se merita sa dau pentru a1 sau sa astept pentru a2 ( oricum pentru A nu astept, e prea mult, inca 9 ani... )? Cati bani o sa investesc in a1, in a2 si in A( spuneti-mi pentru fiecare daca e posibil)? Motorul unei motociclete de 125 cmc cam cum ar suna? Suna bine sau se aude putin parait? Din cate stiu eu iti trebuie toba, dar nu sunt sigur. Cam cat ar costa un o motocicleta de 125 cmc noua? Dar second hand? Oricum, nu ma luati cu chestii gen : Esti pre amic sa te gandesti de acum.; Mai bine n-o face, e perioada cand e teribilismul varstei si poti da intr-un pom si sa mori pe loc. etc. Sunt destul de constient. Si nici nu ma dau in vant dupa viteza exagerata gen 100 km/h. Chiar daca mergi repede, chiar daca mergi incet, tot acolo ajungi. Si pentru final, as vrea sa mai pun o intrebare. Ce viteza poate prinde un motor de 125 cmc. ( maxim ). Merci frumos. Dau funda! P.S. : Daca exista vreo eroare gramaticala, va rog sa ma scuzati, nu mai stau sa corectez postul. Merci din nou!