| SethRollins a întrebat:

Salut TPU, mai am o luna si fac 18 ani si tata a zis sa imi aleg dintre Volkswagen Touareg (vorbesc de modelul din 2008 motor 3000) sau un Passat CC tot 2008 cu motor de 2000 ambele fiind automate, voi ce ziceti sa aleg?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fericitule! Dar permis ai?

| SethRollins explică (pentru darrio2007):

Omule sunt in scoala de soferi si daca am permis sau n-am, eu am intrebat ceva puteai sa te abtii din a comenta daca nu ai un raspuns concret.

| darrio2007 a răspuns (pentru SethRollins):

Asteapta sa iei permisul si apoi alege ce masină iti poate cumpăra. Concret.

| sierra1 a răspuns:

Ia tuaregul și rezolvi și altă probleme (dintr-o lovitură)

https://www.tpu.ro/......stia-asta/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Passatul.
Touareg nu e de oras.
Dar nu recomand nici una din ele.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru inceput iti recomand sa alegi o masina mai mica, ca Passatul. Si ulterior sa schimbi la un SUV.

| sofisis a răspuns:

Ca prima masina as merge pe varianta mica. Un SUV este greoi de manevrat pentru o persoana fara experienta. In plus, alege ce e mai usor de intretinut la piese. Sansele sa o lovesti des in primii 2 ani sunt destul de mari

| VoidEternal a răspuns:

In 3-4 ani, mai ales la Touareg, o sa bage tatal tau inca o data suma pe care o plateste acum pe masina. Asta daca nu cumva iti revine tie o(r)noarea sa o intretii.

| Mirel4412 a răspuns:

Passatul clar, dar manual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Touareg

| SharpEagle a răspuns:

Dar ce limita de bani are? Ca eu n-as lua nici una din astea doua...
Poate e de acord sa te lase sa alegi altceva? Poate o japoneza benzinara?

| SethRollins explică (pentru SharpEagle):

Ceva pana in 7500 de euro

| SharpEagle a răspuns (pentru SethRollins):

N-as lua nici mort o masina Euro4 din anii aia (chiar si Euro5) cu sute de mii la bord. O iei doar de impresii, doar de fite. Insa e complet depasita, impozit mare, consum de porc.
Ia o masina mai desteapta, fa o alegere mai inteligenta, nu doar pentru impresia artistica.