Nu prea avem ce sfaturi sa-ti dam. Ori stii sa conduci ori nu stii. Daca stii sa conduci o sa poti sa conduci indiferent ca esti singur in masina sau cu un politist in dreapta si o camera in colt deci daca stii nu ar trebui sa fie probleme. Gandeste-te ca sa te urci la volan e o mare responsabilitate atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti la trafic si nu ar trebui sa faci asta fara sa fii stapan pe tine si pe regulile de circulatie
Culca-te devreme, nu bea cafea, energizante seara, dimineata bea cu moderatie doar daca te simti obosit, daca te simti nervos, nu bea nimic, iti va accentua starea de nervozitate.
Tine minte ca la examen nu trebuie sa fii Schumacher, trebuie sa convingi politistul ca nu omori pe nimeni a doua zi, deci fii cat se poate de prundent si nu te grabi si joaca un pic de "teartu" la intorsul sa te asiguri (cu tot corpul, nu doar capul) si uitatul in oglinda.
Încearcă sa fi calm, dacă il iei bine daca nu il mai dai odată, nu e mare chestie.
Dar nu te stresa, daca ai emoții sunt șanse mai mari sa faci o prostie.
Eu am avut emoții cand am ajuns acolo dar dupa m-am calmat si a fost totul okay.
Dar am fost martor la un baiat cu emoții si a picat.
Deci ramai calm
Nu te grăbi. Fii foarte atent, semnalizează toate mișcările pe care le faci, ai grijă la sensul giratoriu (acordă prioritate doar celor cărora trebuie să le acorzi, nu bloca circulația), nu te gândi că ai un polițist lângă tine, până la urmă și el tot om este și cel mai important lucru, nu te demoraliza dacă o să fii martor și persoana respectivă va pica, tu ești tu, persoana aceea este persoana aceea. Succes!
anonim_4396 întreabă:
vlad2012d întreabă: