| NoteBook20 a întrebat:

Marti am orasul,iar emotiile ma cuprind incet incet,spuneti'mi cei care a.ti mai dat,cum sa fac sa nu ma ingramadesc acum la final? laughing De condus stiu sa conduc,cu toate ca instructorul ultima data mi-a zis ca sunt putin repezit, la sala a tinut de mine, acum mai tine si de politistul din dreapta mea! Cat mai multe incurajari ar fi bine venite! O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

80% din examenele astea se datoreaza emotiilor, care duc la gesturi necontrolate si diminuarea reflexelor.Trebuie sa-ti impui o gandire pozitiva, iar in momentul examenului sa fi cat mai relaxat.Nimeni nu te poate ajuta decat capacitatea ta de a-ti controla emotiile.

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu tine de militian. Daca esti calm, nu esti speriat de bombe, mergi frumos, semnalizezi cand e cazul, nu fugi, esti atent la culorile semaforului, la regulile de prioritate si la semnele de circulatie... totul va fi ok nu ai de ce sa iti faci probleme. Multa bafta!

| IMC90 a răspuns:

Tre sa fii atent la prioritati si la trecerile de pietoni... A, si sa nu faci niciodata tampenia sa bei cola/energizant sau mai stiu eu ce minune care te baga in priza... Cu cat esti mai calm cu atat judeci mai bine si mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o seara inainte bagi juma' de sticla de vin, sex cu prietena la greu si dimineata un scurt mic. Somn 8 ore neaparat! Nu vei mai avea emotii deloc.

| tpuforyou a răspuns:

Toata faza este sa nu conduci repede, nu te agita, fii calm iar inainte de proba bea un energizant...o sa vezi diferenta! bafta!)