| Dragos9702 a întrebat:

Masina sau motocicleta? Si de ce? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| SouLIce a răspuns:

Depinde, daca iti plac motocicletele si esti pasionat de motoare atunci iti poti lua o potocicleta dar masina este mai utila decat motocicleta

10 răspunsuri:
| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

Mai bine maisna cu motocicleta e periculoss

| justmebi a răspuns:

Mie,personal imi plac mai mult motocicletele. (asta probabil e si din cauza faptului ca sunt rockerita convinsa)...eu asociez motocicletele cu distractie, libertate, prietenie.

| Roman_Florinel_1956 a răspuns:

Masina este mai sigura eu am si masina si scuter dar vreau sa zic ca am avut cateva evenimente legate de neacordare de prioritate sau motivat ca nu m-au vazut si sant profesionist de 35 ani deci trage si tu o concluzie

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Bicicleta. big grin
Nu am refer la motocicleta...
Cu masina cheltui bani la fel si cu motocicleta,iti trebuie carburant,platesti taxe,verificari anuale,rovinieta. Si multe alte chestii,dar la bicicleta in afara de pretul acesteia si o casca, totul este gratis, nu platesti impozite, taxe si carburantul esti chiar tu.
Deci, daca stii ca nu trebuie sa faci drumuri mai lungi de 150km si sti ca nu trebuie sa cari nimic dupa tine in afara de telefon si "pormoneu" laughing bicicleta ti-o recomand,daca nu te incadrezi in ce am spus mai sus, masina cu siguranta, transporti mai multe chestii, ai mai mult loc, riscul de accidente e mai mic.

| IRaluca a răspuns:

Dupa parerea mea masinile ar fi mai practice, dar prefer motocicleta pentru ca este mai mica happy

| AndreiAndrew a răspuns:

Masina deorece, cand ploua ( de exemplu ) nu te uzi cand esti in masina, dar cand esti cu motocicleta te uzi ingrozitor!

| Sonny_Sonia_1974 a răspuns:

Masina, pentru ca este mai fain daca mergi cu prietenii intr-o excursie sau ceva de genul asta, motocicletele sunt bune daca vrei sa te spargi in figuri sau daca vrei sa simti adrenalina si daca faci accident moartea. tongue

| RaulGeorge798 a răspuns (pentru Sonny_Sonia_1974):

Nu tot timpul moarteahappy CU masina, cu motocicleta, mori la fel de repede depinde cat de grav este accidentul, sunt convins ca ai vazut multe accidente cu masini la televizor si nici un om scapat in viatahappy toate cele bune

| Zinkit a răspuns:

Eu masina, deoarece nu este atit de periculos.

Întrebări similare