| Dannycsa a întrebat:

mi-am luat de curand un Aprilia RS 50 si vreau sa il inmatriculez pe comuna cu numere ca la scooter (galbene), am doar 17 ani si nu stiu daca pot sa in trec direct pe mine sau trebuie sa am peste 18 ani..contractul de vanzare-cumparare e pe mine big grin Mersi anticipat, dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Jhon95 a răspuns:

Ombladon taci daca nu sti despre ce vorbesti. te duci la primarie cu actele Motorului + actele de vanzare/cumparare.Nu ai nevoie de 18 ani se poate inregistra pe numele parintilor tai. Nici de permis nu ai nevoie daca este intr-adevar un aprilia rs 50 [ are motor de 50 cm 2] deci ai nevoie de un atestat de moped de 50cm, te costa de la 100 pana la 200 lei la o scoala de soferi happy. Apropo daca dupa ce te plictisesti de rs 50 ala poti sa mi-l vinzi mie pe Ionut. vd17

4 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Trebuie sa ai 18 ani si de la anul permis sad

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa-l inregistrezi direct pe tine, se incadreaza la categoria moped ai varsta de 16 ani. Dupa inregistrare, daca vrei sa poti circula in mod legal pe drumurile publice, trebuie sa obtii un certificat de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera, il poti obtine de la o scoala de soferi. Numai bine!

| KaPy2 a răspuns:

Deci iti iei frumos scuteru cu actele de la el te duci la primarie si til poti inscriewinking eu milam inscris singur am 16 ani impliniti, e tot pe numele meu, mai bine faci pe numele bunici tale ca s-a platesti la asigurare mai putin eu am dat 103 lei pe 6 luni daca era cineva mai invarsta dadeam 50-60 lei, daca iei o amenda si no platesti o trece la bunica acolo la impozit

| Ifrim_Costel_1990 a răspuns:

Salut am un aprilia si nu am acte pot sa il mai imatriculez.