Cel mai bine era daca duceai masina la tapiter sa iti puna tapiterie noua si puteai alege culori diferite sa para mai originala la vedere. Atat negru e urat la masina nu are viata in ea si bate soarele te arde cand intri in ea.
In primul rand sunt mai multe modele de prindere si difera de la model la model. Nu ai specificat masina si ar fi de ajutor ceva poze. Daca te duci la un mecanic sau ai un prieten de familie sau prin prietenii tai sa te ajute sa o dai jos. E o treaba probabil de 5 minute si dai si tu o bere si cam aia e. Legat de huse, la orice masina ca sa pui huse eu nu am auzit vreodata sa dai scaunele jos, nu stii tu sa le pui. Chiar nu ai niciun prieten care se pricepe la masini sa te poata ajuta? aici nu prea are cine sa te ajute si ti-am spus, trebuie sa vada sistemul ala de prindere ca sa iti zica cum se desface.
E un golf 4 1.9 tdi din 2000, am uitat sa mentionez, multumesc de informatii. Si legat de prieteni, sunt plecat din tara si nu cunosc pe nimeni, de aia am intrebat.
Si acolo nu gasesti vreun mecanic / service ceva?
Ba da dar am vrut sa intreb aici sa nu ma fac de ras acolo...dar voi merge la service pana la urma, multumesc pentru ajutor.
chels95 întreabă: