| AnOnImUl321123 a întrebat:

Mi s-a stricat cotiera masinii, adica s-a rupt plasticul ala ce tine cotiera inchisa, insa eu nu tin mana pe cotiera, imi e incomod atunci cand schimb viteza si as vrea sa o dau jos, cum fac asta? (Masina a fost a tatalui meu, de aia are cotiera), am desfacut surubul care tine cotiera insa are prinsa de ea un cablu care nu stiu la ce functioneaza, si nu vad de unde l-as putea desface ca sa scot cotiera de tot. Vreun sfat? Si inca ceva, mi-am luat huse pentru scaune si bancheta din spate, trebuie sa scot scaunele cu totul afara ca sa pun husele? Pt ca nu sunt din 2 bucati, e corp intreg, husa acopera scaunul cu totul de aia intreb, iar la capat are ca un fel de garlige, alea de ce le agat ca sa stea bine husa pe scaune? Multumesc de ajutor! O seara buna va doresc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bine era daca duceai masina la tapiter sa iti puna tapiterie noua si puteai alege culori diferite sa para mai originala la vedere. Atat negru e urat la masina nu are viata in ea si bate soarele te arde cand intri in ea.

| Evolution a răspuns:

In primul rand sunt mai multe modele de prindere si difera de la model la model. Nu ai specificat masina si ar fi de ajutor ceva poze. Daca te duci la un mecanic sau ai un prieten de familie sau prin prietenii tai sa te ajute sa o dai jos. E o treaba probabil de 5 minute si dai si tu o bere si cam aia e. Legat de huse, la orice masina ca sa pui huse eu nu am auzit vreodata sa dai scaunele jos, nu stii tu sa le pui. Chiar nu ai niciun prieten care se pricepe la masini sa te poata ajuta? aici nu prea are cine sa te ajute si ti-am spus, trebuie sa vada sistemul ala de prindere ca sa iti zica cum se desface.

| AnOnImUl321123 explică (pentru Evolution):

E un golf 4 1.9 tdi din 2000, am uitat sa mentionez, multumesc de informatii. Si legat de prieteni, sunt plecat din tara si nu cunosc pe nimeni, de aia am intrebat.

| Evolution a răspuns (pentru AnOnImUl321123):

Si acolo nu gasesti vreun mecanic / service ceva?

| AnOnImUl321123 explică (pentru Evolution):

Ba da dar am vrut sa intreb aici sa nu ma fac de ras acolo...dar voi merge la service pana la urma, multumesc pentru ajutor.