Aveo din ce stiu eu e o conserva pe roti, stai mult mai prost la siguranta si decat prima versiune de Logan.
Intre ibiza si cordoba as alege cordoba fara sa ma gandesc, e o clasa peste ambele
Chevrolet Aveo 1.4 95cp are putere mare. E un motor mic, dar la turatii mici are un cuplu foarte bun. Daca alegi caroseria sedan cred ca e o masina ok.
Seat Cordoba e ok, e pe platforma Golf 4/Bora, piesele sunt ieftine iar motoarele 1. 9TDI sunt reusite. De preferat ar fi un 1.9 TDI ALH de 90cp, dar sunt destul de ok si cele PD, necesita doar putina atentie in plus. Cele de 116cp si 131cp au volanta cu masa dubla, care se schimba ca si consumabil.
Aveo e o masina ok, insa Cordoba e totusi putin peste ea, Aveo e din clasa B, iar Cordoba e cam de clasa C.
Mie nu-mi place niciuna. In orice caz, Seat-ul are motor si transmisie de vw; Chevrolet Aveo este sub Logan ca tinuta de drum.
Alege cu incredere Cordoba,e net superioara lui aveo. Apropo are platforma VW POLO, nu golf, dar e mai frumos, si mai spatios un cordoba fata de un polo cu toate ca e aceeasi masina, totusi cordoba e sedan.
Bafta!