anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

numai pentru care stiu si au pe cineva care lucreaza pe tir ruda prieten. ce inseamna sa lucrezi pe tir pe comunitate, m-am contrazit cu un user de aici de pe forum nu ii dau nume dar precis o sa vada ca nu ai cum sa stai sa lucrezi pe tir mai mult de cateva zile, eu i-am explicat ca se poate lucra si 1 luna 2, 3 luni si dp vii acasa. Funda+vot care stie

Răspuns Câştigător
| jadir a răspuns:

Sunt altii care ajung acasa si o data la 6 luni.

5 răspunsuri:
| Florin6326 a răspuns:

Eu lucrez de 3 ani si nu m-a trimis nimeni acasa.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Cu mine s-a contrazis si i-am spus ca nu este adevarat. Ca are o zi libera si nu se mai duce el acasa prefera sa doarma in cabina sau altceva este cu totul alta poveste dar mai ales in uniune unde se repecta codul muncii desii si la noi asta se respecta cu orele de condus nu prea se respecta. Nu iti da voie codul muncii sa ti personalul atat fara odihna, fara zile libere, fara nimic. Ca nu mai vi tu acasa ca esti nu stiu unde sau mai stiu eu ce asta e alta problema dar ai liber!

| utilizatorull a răspuns:

Daca iei la ocazie prosti ca si tine este foarte ok sti? laughing)))

| RANGE a răspuns:

Furtuna stii cat e amenda pentru diagrame atat in tara cat si in afara,eu nu stiu ce tot nu intelegi,pai daca ai o zi libera si te prinde prin strainatate cum ajungi acasa te teleportezi? deci iti mai explic odata sa nu prinzi ciuda pe mine, deci u ai un camion si o bagi cu contract cu o firma franceza sau italiana mai stiu eu ce pauza o respecti acolo, nu ai decat liber 45 de ore saptamanal, obligatoriu care trebuie sa ai pe diagrama ca alfel e belea, amenda minima e de 1700 e, acum daca ai noroc poti dormi in apartamentul ispus de ei daca esti aproape de baza unde ai dispecerii daca ai ghinion dormi in cabina prin parcari

| anilG90 a răspuns:

Hai sa iti zic in calitate de sofer de tir. A lucra pe comunitate inseamna ca lucrezi pe alte tari din UE in afara de Romania. De ex la mine e minim 3 saptamani pe comunitate si 1 saptamana acasa (Germania- Franta - Italia etc)