| mitzyy a întrebat:

o intrebare cam ""idioata" am o bicicleta model axis, si mi s-a stricat axul pedalier l-am dat jos si in partea dreapta are rulment iar in stanga coroana bile, iar in partea stanga mi s-a stricat filetul din cadru.pot sal mai repar, si daca da cu ce cheie as putea

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Singur nu poti, o duci la un magazin de biciclete. Probabil iti va zice mecanicul ca trebuie sa schimbi cadrul intreg, e in varianta fibrei de carbon sau iti face o bicicleta noua, din componente care le alegi cu el in functie de ce are in catalog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu filetul stricat, nu mai tine sau nu mai poti sa infiletezi?

| mitzyy explică (pentru anonim_4396):

Nu mai pot sa infiletez, pentru ca cadrul este de aluminiu, iar ian dreapta la foi am rulment iar in stanga coroana si este fixat cu un filet sau nu stiu cum se numeste de plastic, si l-am dasfacut si am dat in filet

| mitzyy explică (pentru mitzyy):

Si mai vrioam sa va intreb ceva, butucul ala are o marime de ex :18 /144 : unde vad masura pe butucul meu?

| mihai22222 a răspuns:

Pentru a reface un filet iți trebuie o filiera de 8 sau de 10

| mgtow a răspuns (pentru mihai22222):

Sunt cazuri in care nu se poate repara, voiam sa-i zic de filiera dar e delicata treaba, de aia mai bine o duce la un mecanic de biciclete pentru ca ala stie cel mai bine cum si ce poate sa-i faca.