| Patrick20061997 a întrebat:

Salut TPU o întrebare mai dificila voi ați da la schimb un Audi a6 c6 2.0 an 2005 pe un touareg 2.5 tdi an 2006?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Schimburile sunt cu probleme de obicei, nu este o regula de aur, dar cine isi schimba o masina in stare buna? la fel ca astia proprietari care isi vand autoturismele, cine vinde o masina second hand tipla ca s-a saturat el de ea? nu cumva aceste vanzari sh si schimburi se fac in marea lor majoritate pentru ca proprietarii sa scape de masinile cu probleme? Deci poti da o masina intretinuta pe una cu vicii ascunse!

Eu sunt un activist vehement al masinilor noi, la mine e totul nou asta e nebunia mea, eu nu cumpar nimic sh, nu te gandi ca am milioane de euro, dar ce imi place aia imi cumpar, si sunt un om care nu face compromisuri de genul celor care stau in chirie dar imprumuta de la banca 40.000 de euro sa isi ia o masina in rate! Pe care mi-o permit pe aia mi-o iau, fie ca e logan nou fie ca e bentley, noua sa fie, am avut in trecut si sh si stiu cati bani am bagat in ele asa ca in una noua cu putin noroc 5-6 ani bagi doar combustibil si revizii, care revizii sunt scumpe ca le faci la reprezentanta.

Eu zic un lucru din punctul meu de vedere as da o masina veche doar la vanzare si doar cand as avea banii sa completez pentru una noua.
Nu stiu cat te ajuta in schimb raspunsul meu, dar cred ca ai inteles idee.
Parerea mea ramai cu Audi-ul tau si doar cand vei avea bani suficienti pentru un model mult mai nou si mai scump sa faci achizitia cu ce iti doreste inima, si cu Mercedes Brabus din partea mea.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu, impozitul este mai mare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. De ce sa iau o masina la vare sa platesc taxe mai mari, cu consum mai mare si comfort mai mic?

| Frank51 a răspuns:

Da, și aș lua diferența de preț.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Eu personal nu as face aia. Nu e clar in ce stare e masina aia, o sa ai si impozit si asigurare mai mari ( mai ales la ce taxe sunt acum), motorul 2.5 e mai complex si consuma mai mult, etc.
Daca A6 e inca in stare buna atunci as tine de el mult si bine.

| Anuket a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat