1000 CP vezi la o masina electrica 100%, daca o cumperi din RO o sa vezi ce teapa iti tragi cum te lasa in drum. Mai usor mergi la nazisti in 3rd reich (zisa Germania acum) si cauti ceva de la audi direct. Vezi ca in RO sant gropi musamalizate daca prinzi una de aia mai bagi vreo 20.000 euro in reparatii la un RS be smart be safe
1. Nu este datoria nimanui sa-ti raspunda nimic.
2. Daca-ti prezinti fanteziile ca fiind realitate, nu trebuie sa te miri ca oamenii iti vor raspunde la misto.
Nu intelegi care este faza? Iti explic eu...
Faza este ca ai formulat intrebarea ca si cum ai fi deja gata sa-ti cumperi acea masina saptamana viitoare. Ai ales anuntul de pe autovit, stii cati km are, cat costa, cat vei negocia la pret, ce modificari ii vei face si asa mai departe. Ai pus intrebarea ca si cum ai avea deja 80 de mii de euro sub perna, carnet de conducere si pregatirea necesara pentru a conduce o masina de 1000 de cai putere.
Realitatea insa este alta: esti un pusti de 15 ani care este la cel putin 3 ani distanta de a avea carnetul si poate la 30 de ani distanta de a avea 80 de mii de euro de dat pe o masina.
Iar acest contrast evident dintre ceea ce vrei sa pari si ceea ce esti in realitate este hilar si invita oamenii sa te ia la misto.
Acum ai inteles care-i faza?
Pai am o treaba ca ai 15 ani ca nu intelegi valoarea banilor si pui intrebari fara sens.
"am banii pregatiti"
Acum doua luni intrebai daca merita sa dai 80 de lei ca sa intri la sala, iar acum ai 80 000 de euro? Nu te-au invatat parintii ca nu e frumos sa minti?
"nu o sa fiu un muncitor imputit"
Nuuu, tu o sa fii angajat direct pe post de director de banca si platit cu 10.000 de euro pe luna, pentru ca esti un geniu.
Eu inteleg ca la 15 ani nu prea ai de unde sa stii cum functioneaza viata. Dar tu traiesti intr-o lume a visurilor din care vei fi trezit de un dus foarte rece.
Stii ca RAR nu iti va omologa modificari de gen si nu vei putea sa o conduci nu?
Întâi să lucrezi 30 de ani ca să o cumperi, apoi poți alimenta chiar și de 30 de lei, cât să dai o tura în jurul blocului.
Ai o crampa la degete sau de ce ai postat raspunsul asta de trei ori?
In plus, la cum te exprimi ma indoiesc ca avocatura este viitorul tau. Tot asa o sa incepi sa injuri si in sala de judecata atunci cand un avocat mai bun iti va demonstra ca aberezi?
în 26 Mai | ovidiujoker15 a întrebat:
Salut TPU, fac sala de aproximativ 3 luni, am 15 ani, 70 de kg si 1, 82 inaltime, folosesc creatina, dar vreau sa iau si pre workout, as vrea sa iau oxid nitric si am gasit asta https://geniusnutrition.ro/......0g-66-serv
de la genius nutritions, e bun asta? Si inca o intrebare, eu de exemplu acum fac cu 40 de kg la pieptimpins cu bara 8 repetari, daca o sa iau pre workout o sa cresc in forta si cam cat? O sa ajung sa pot face si cu 45 daca iau pre workout?
Întâi să devii major, apoi să muncești să câștigi acei bani și abia pe urmă vine mașina.
Deci ai 15 ani si esti la stiinte sociale ca nu prea le ai cu matematica.
Stii macar sa numeri 40. 000Euro?
anonim_4396 întreabă: