| Gbkjgv a întrebat:

oare peste 5-6 ani se vor mai gasi audi a4 b7 2006-2008 3,0tdi in stare buna de functionare? Sau audi a6 3,0tdi 2006-2008! Dau funda pentru cat mai multe detalii!

Răspuns Câştigător
| qest11 a răspuns:

Te interesezi ce valori de compresie in bari trebuie sa aiba motorul si faci testul in service. Probabil daca masina o fi buna, sigur va fi si scumpa, dar asta nu inseamna ca daca o cumperi pe cea mai scumpa, e si cea mai buna. Sunt masini de 2-3 ani, aceeasi clasa, cu sute de mii de km. Poate nu stii, dar la un motor de 3.0 platesti 7000 lei la primarie. Si eu mi-as lua un motor mare, dar cand ma gandesc ca platesc un salar pe luna la primarie, prefer un motor de 2.0 turbo cu peste 200cp.

| Gbkjgv explică (pentru qest11):

M-am interesat impozitul este 2200 lei si asigurarea cam 2000lei, Si pentru cine a spus mai jos de ce mi-as lua o masina veche de 15 ani, Asta pentru unii pare ceva anormal dar vreau masina veche cu motor mare pentru ca daca odata ai ocazia sa zicem dai de un sofer cu Mercedes cls250 care crede ca te poate face la viteza vazand masina veche si nestiind ce ai sub capota si asa sa zbori de langa el sa-l lasi cu ochii in soare, nu stiu unii poate imi inteleg chestia asta! De-asta vreau masina cu motor de peste 200cp diesel nu benzina pentru ca daca iau 2, 0turbo benzina de 200cp cand o calc suge benzina din rezervor imediat! Deci atat am intrebat se mai pot gasi audi a4/a6 3,0tdi 232cp cu stare buna de functionare prin 2022?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se vor mai gasi ca doar nu se evapora, dar de ce ai vrea sa iti iei o masina veche de 15 ani sau cat va avea ea atunci?

| DorelExpertu a răspuns:

Avand in vedere ca exista masini retro de prin 1969 in stare buna de functionare, eu zic ca da, vor exista sigur.
Acum desigur, mai sunt si chestii imprevizibile care pot perturba bunul mers al acestor masini, de exemplu sfarsitul lumii.