Numerele sunt vopsite cu o vopsea speciala, standard. Ca sofer, ai obligatia sa le schimbi, daca sunt deteriorate. Stiu: alti bani, alta distractie. Dar, daca pui in balanta pretul numerelor si cuantumul amenzii, s-ar putea sa preferi schimbarea numerelor.
Cat despre "potrivirea" la Cielo...sa fim seriosi! Numerele nu sunt accesorii estetice la o masina. Maine-poimaine, o sa spui ca albul sau negrul de la numere nu se asorteaza cu ce culoare o avea masina ta!
Ma gandeam sa le duc sa le reconditioneze aia la politie, daca se poate.
Gustul asta sa nu cumva sa te coste vreo amendă de la Politie.Du-te si schimba-le.
Nu inteleg de s ar lua politia de mine daca le reconditionez
Exista ateliere autorizate de Politie pentru asa ceva.Nu o poti face tu sau oricare ca si cum ti-ai vopsi gardul.
Pai de ce nu zici asa, adica sunt ateliere la care imi duc eu numerele si mi le revopsesc?
Daaaaa!
Pune o bucata de carton peste numar. Carton subtire de la cutie de pantofi sau de la cutiile pentru topuri de hartie. Apesi un pic cu un obiect metalic si numarul se va reliefa pe carton. Il desenzi cu cu rigla si cu un raportor, frumos si tai cu foarfeca. Apoi pui cartonul peste numar si in locul ramas gol dai cu vopsea neagra cu o pensula lata de 2-3 cm. Succes!
Vezi ca partea alba (si partea albastra cu RO), sunt cu vopsea reflectorizanta, si au din loc in loc si cate o holograma. Nu poti vopsi partile alea, ca nu vor mai fi in regula numerele. Doar partea neagra poate fi revopsita, cu o vopsea care sa arate la fel.