| Serban_Albu_1994 a întrebat:

Probabil ca unii stiti ca eu am in familie un Daewoo Cielode care sunt foarte atasat si as vrea sa-l pastrez.Insa am o nedumerire:piesele de schimb sunt produse doar 10 ani de la iesirea din fabricatie, sau productia de piese poate continua si ulterior? In caz ca nu voi mai avea piese in cativa ani ce ar trebui sa fac sa ma plimb cu masina si peste 10-15 ani,chiar daca imi voi lua alta,pe asta tot o voi tine, si as vrea sa am mereu posibilitata sa circul cu e, de cate ori o a vreau? Credeti ca peste 10 ani vor mai exista firme care sa produca piese pentru modelele Daewoo, unii zic da, altii nu.Mentionez ca Cielo a fost scos de productie in anul 2007.Astept un raspuns cat de cat sa zic,, autorizat"

2 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Cu 500€ ai 1300kg de piese.

http://olx.ro/......5bWD6.html

Daca ai noroc iti lasa si 10l de benzina in rezervor si ceva gpl in butelie.

| ishallhelpyou a răspuns:

Recomandarea mea, este sa-ti faci un mic stoc cam cu toate piesele care se duc destul de des la masina, cele care ti le permiti - desigur, piesele care tin de producator, nu cauciucuri / stergatoare laughing ma intelegi tu.

Sa nu uitam ca tot ce iese din fabrica lor este original, restul sunt doar replici - chiar daca ei au dat planurile altei firme sa faca piesele respective.

Masina este destul de populara si peste ani si ani tot o sa gasesti piese la dezmembrari.