| Lerim002 a întrebat:

Salut TPU! Recent am avut traseul, mai exact pe 22 Dec. L-am picat evident, dar problema este că am avut o reacție neconformă, am rupt dosarul de față cu polițistul și i l-am pus instructorului în mână, iar după reacția asta a urmat câteva cuvinte urâte. Acum întrebarea mea este...îl mai pot lua vreodată? Evident, camera de bord a înregistrat tot comportamentul meu. Dacă este cineva, sau a fost cineva vreodată în situația mea, aș avea nevoie de un sfat. Mulțumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vorba Violletei, mai bine ramai pieton. Pari sa fii un pericol pentru cei din jurul tau. Ai facut o prostie cat tine de mare.
Nu stiu cati au mai fost in situatia ta.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil cel mai bine e sa incepi sa faci școală din nou, alta școală, alt dosar, alt instructor și să te rogi sa nu fi spus politistul la toți colegii lui de tine

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut!
Prostia costa.
Mergi cu miloaga la fiecare institutie/societate/cabinet, si roaga-i sa iti elibereze cate un duplicat pentru fiecare foaie care se afla acolo in dosar.
Sau... Plateste din nou control medical + scoala, ca e mult mai simplu.
Legat de reactia ta de om pe pastile de pe Wish:
1. medicul care ti-a dat avizul medical (psihologic) ar trebui sa ramana fara drept de practica
2. daca nu ai inteles punctul 1, tu nu esti apt de condus pe motive psihice
3. politistul a fost un dragut ca nu a facut o reclamatie de ultraj, mai ales ca ai lasat probe ca o vaca (video + dosar rupt).

Stai cuminte la caldurica, joaca-te ceva, deseneaza, dar stai departe de condus si orice inseamna responsabilitate/drept de adult, ca esti foarte departe de maturitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am picat ca mi o umblat politistul la frana, si mi-am dat seama tarziu. Cat de nebun sa fii ca sa rupi dosarul?, fara dosar nu poti lua permisul...

| DovleacTurbat a răspuns:

Caută alta instructor de la o altă școală și povestește-i ce ai făcut. Ei, instructorii, se cunosc cat de cat cu examinatorii și îți poate oferi o părere. De exemplu, pentru gestul tau, examinatorul, ar putea raporta superiorilor ce s-a întâmplat, iar numele tau sa fie "reținut" și astfel va fi dificil sa mai iei permis în judetul tau happy sau poate pur și simplu, examinatorul, a trecut cu vederea acel incident și îți poți încerca norocul iarăși.

| IarsiIar a răspuns:

Ia-ti adio de la permis!
Si nu pot decat sa ma bucur ca e un pericol mai putin pe sosele.