| Lerim002 a întrebat:

Salut TPU! Recent am avut traseul, mai exact pe 22 Dec. L-am picat evident, dar problema este că am avut o reacție neconformă, am rupt dosarul de față cu polițistul și i l-am pus instructorului în mână, iar după reacția asta a urmat câteva cuvinte urâte. Acum întrebarea mea este...îl mai pot lua vreodată? Evident, camera de bord a înregistrat tot comportamentul meu. Dacă este cineva, sau a fost cineva vreodată în situația mea, aș avea nevoie de un sfat. Mulțumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vorba Violletei, mai bine ramai pieton. Pari sa fii un pericol pentru cei din jurul tau. Ai facut o prostie cat tine de mare.
Nu stiu cati au mai fost in situatia ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari, tocmai ti-ai batut cuie in bocanci si cred ca vei fii mult de acum inainte, doar pieton!
Cum exista proba de reactie paranoica necontrolata, probabil ti se va suspenda si certificatul medical, fiindca nu esti capabil sa te stapanesti si esti un risc pentru toti ceilalti soferi de pe sosea.

Lasa, ca nu-ti strica sa ramai pieton pe viata, macar nu pui viata numanui in perciol!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil cel mai bine e sa incepi sa faci școală din nou, alta școală, alt dosar, alt instructor și să te rogi sa nu fi spus politistul la toți colegii lui de tine

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut!
Prostia costa.
Mergi cu miloaga la fiecare institutie/societate/cabinet, si roaga-i sa iti elibereze cate un duplicat pentru fiecare foaie care se afla acolo in dosar.
Sau... Plateste din nou control medical + scoala, ca e mult mai simplu.
Legat de reactia ta de om pe pastile de pe Wish:
1. medicul care ti-a dat avizul medical (psihologic) ar trebui sa ramana fara drept de practica
2. daca nu ai inteles punctul 1, tu nu esti apt de condus pe motive psihice
3. politistul a fost un dragut ca nu a facut o reclamatie de ultraj, mai ales ca ai lasat probe ca o vaca (video + dosar rupt).

Stai cuminte la caldurica, joaca-te ceva, deseneaza, dar stai departe de condus si orice inseamna responsabilitate/drept de adult, ca esti foarte departe de maturitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am picat ca mi o umblat politistul la frana, si mi-am dat seama tarziu. Cat de nebun sa fii ca sa rupi dosarul?, fara dosar nu poti lua permisul...

| DovleacTurbat a răspuns:

Caută alta instructor de la o altă școală și povestește-i ce ai făcut. Ei, instructorii, se cunosc cat de cat cu examinatorii și îți poate oferi o părere. De exemplu, pentru gestul tau, examinatorul, ar putea raporta superiorilor ce s-a întâmplat, iar numele tau sa fie "reținut" și astfel va fi dificil sa mai iei permis în judetul tau happy sau poate pur și simplu, examinatorul, a trecut cu vederea acel incident și îți poți încerca norocul iarăși.

| IarsiIar a răspuns:

Ia-ti adio de la permis!
Si nu pot decat sa ma bucur ca e un pericol mai putin pe sosele.