Domnul meu…decât sa răspunde-ți la mișto ca nu aveți ce sa faceți pe acasa mai bine raspunde-ți intr-un domeniu in care va pricepeți la alte întrebări zic și eu.
Cel mai probabil m-ați văzut cu câteva decenii bune mai mic decât Dvs dar asta nu va permite Dvs sa ma luați la mișto.Din respect Ca aveți o vârsta înaintată cedez eu și las lucrurile așa nu are rost sa ma cert cu cineva mai slab(cel puțin așa consider)
Mai baiete, logica este sa te axezi in primul rand sa iei permisul. Ce nu ai inteles la comentariul meu? Cunosc anumite cazuri in care stau cu masina pe dreapta pentru ca au procedat asa cum vrei tu. Si se zbat de luni de zile ca sa-si ia permisul. Nu stiu ce ai inteles tu.
Masina o cumperi usor daca ai bani.
Pentru permis mai trebuie sa si inveti.
Eu am înțeles logica și ma bucur ca m-ați lămurit dar eu am întrebat de mașina nu de carnet…credeți-ma ca știam sa fac sala de la 16 ani.
Pentru masina nu faci sala de la 16 ani, tinere. Doar cu 3 luni inainte de implinirea a 18 ani. Iar examenele le dai doar daca ai 18 ani impliniti.
Inca o data demonstrezi ca habar nu ai de asemenea treburi dar nici nu accepti sfaturile altora care au trecut prin asta.
Orice masina cumperi este veche si polueaza, gindeste te ca vei platii impozit pe poluare este taxa de poluare si nu este ieftina, plus benzina si motorina sau scumpit, mai bine renunta ca fiind tînar 18 ani nu ai experienta la volan, si poti face accidente grave care te vor costa libertatea daca omori pe cineva sau viata daca mori tu in accident. Tinerii si mai ales românii au boala vitezei se cred zei la volan si fac prăpăd pe șosele.
Nu are permis dar se gandeste deja la masina.
Asa fac toti
Alo gara te-am întrebat ce mașina sa îmi iau nu dacă sa scumpit motorina și s au mărit taxele.Stai liniștit ca ți-am spus bugetul asta din simplul fapt ca nu vreau sa dau pe o mașina nu ca sunt toții banii mei . Dacă ar fi fost 3.000€ tot ce am ar fi fost o mare problema cât despre ăla care spunea ca nici măcar n-am făcut școala, am observat și la alte întrebări ca Răspunde la mișto de parca cine știe cine este el, poate o fi cineva cine știe nu îl cunosc dar sa se abțină dacă tot se crede om matur ca ma gândesc ca are peste 45 ani
Atunci renunț acum la 18 ani și dau la 70 ce Zici e Ok?
No sunteti in 70 născut am greșit cu 45 ani
Adică?
Eu ii dau un sfat bun si el crede ca i-am raspuns la misto.
Vezi raspunsurile lui la comentariile mele.
Nu prea gasesti Golf 4 care sa nu iti suga toti aia 3000e prin service-uri.
Da, banii dati pe masina sunt blocati aiurea. Dar cauta ceva mai fiabil, sa moara ma-sa
Recomand un Focus 1 sau 2, motor diesel.
Sau Astra H, absolut orice motor gasesti pe ea, doar intretinuta sa fie.
VW si mai ales Golf 4/Bora imi asigura mie veniturile, ca mecanic. Mereu se phut casetele de directie, turbinele, pompe servo, sare cureaua de accesorii si intra in distributie (tehnologia VW), sar geamurile de pe macarale, se strica contactele de la pedala de frana, ruginesc la praguri, hayon, se blocheaza usile... Cele mai panarame masini populare.