Neinmatriculat,o suta treizeci de mii de km, motor de-o sa platesti impozite anuale cu lacrimi in ochi si cu volan pe dreapta?!?
Oricat ti-ar cere, nu te sfatuiesc sa-l iei.
Cu 5000 de euro, iti poti lua o masina exceptionala, chiar suv daca tii neaparat, sa stii.
Mai bine ai cauta pe site-uri nemtesti sau ai face un drum in Germania, iesi mai ieftin si-ti si alegi!
Stii ca o sa te coste asigurarile si impozitul cam cat jumtate de masina... in rest doar un alt cocalar cu bmw si cu volan pe dreapta
Tu ce crezi?
S-ar merita sa mergi in vacanta in Dubai gratis, cu conditia sa mergi cu un poponar care sa te f^^a oricand si oricum vrea el? Cam asa ii vad eu pe astia cu volan pe dreapta.
In Romania n-ai ce cauta cu asa ceva. Degeaba o sa ai motorul ala sub capota, iti garantez ca o sa mergi mai incet decat astia cu Logan. Asta daca esti sofer cu simturi ok, altfel vei merge cu viteza, si vei provoca tragedii.
De costurile intretinerii, taxelor si a combustibilului nu mai zic, vei plati pretul masinii din 2 in 2 ani...
Sunt de acord, doar ca am vazut un nissan skyline r34, nu stiu sigur daca era versiunea gt-r si o supra in Bucuresti. Aveau volan pe dreapta, dar asta pentru ca s.au fabricat doar pentru piata japoneza, unde masinile au volan pe dreapta, deci exista si exceptii
Poate sa fie si masina unicat, atat timp cat are volan pe dreapta nu se poate comporta normal in traficul din Romania.
Si n-o spun din principii stupide, recent am umblat multisor cu un LDV (duba mare cu volan pe dreapta) prin traficul urban. M-am descurcat, dar fiind genul de sofer care avanseaza 2-3 masini la fiecare ocazie, m-am simtit de parca impingeam o piatra cu un bat. Nici macar pedalele nu mai sunt la fel de comode, cand te inghesuie portiera la piciorul drept, care trebuie sa jongleze de pe acceleratie pe frana.
NoLoveLostNoLoveFound întreabă: