Vw masini proaste si nefiablie? Cati ani ai? Sau de unde vii? Burkina Faso? Djibuti? Cum sa zici asa ceva cand toata lumea stie ca Vw (care pentru cocalarul din tine, sa stii ca detine Audi, Bugatti, Lambo, Bentley, Porche, Seat, Skoda) au cele mai fiabile masini si cele mai rezistente. Motoarele cele mai bune (in special cele de pe motorina de acum cativa ani erau apreciate in toata lumea). Vw si Mercedes sunt cele mai bune si fiabile masini. Cat despre intrebare, da, merita sa iti iei Vw golf 3. Este foarte fiabila, nu consuma chiar foarte mult, a fost masina anului in Europa, acum multi ani ce-i drept. Dar fiind o germana si mai ales fiind o VW nu o sa te lase la greu.
Nu, in nici un caz nu mi-as lua un golf din 95 chiar daca ar cere mai putin pe el.Sunt niste masini foarte proaste si in loc sa dai niste bani degeaba poti face un minim efort financiar pentru a alege o marca mult mai rezistenta si mai fiabila.
Mie mi se pare cam ieftin...si-ar putea lua o teapa de ii convine sa dea masina la fier vechi
S-ar putea sa aiba o problema des intalnita la golf 3 pe motorina vibrochenul forfecat inclusiv dereglate supapele sau blocul motor sudat(se poate verifica la service cu camera microscopica)
Volgswagen este o marca destul de fiabila...
Poate imi dai un link cu masina, in general trebuie sa fii atent la transmisie(cursa ambreiajului, cutia de viteze), daca te duci in parcarea omului respectiv sa fii atent la asfaltul de sub masina(daca e ulei pe jos, poate fii destul de nasol...) si la rugina(e normala sa mai aiba urme de atata timp, dar nici sa scoti piciorul prin podea) Eu sunt pasionat de masini in general, dar pentru golfuri am o atractie aparte... In general sunt masini bune si daca masina nu prezinta defectele de care eu ti-am scris, in afara de discuri si placute de frana, nu ai mai avea ce sa schimbi la ea. BAFTA!
Totu-si un golf 3 ar trebui sa ia tata dar inmatriculat...Noi avem un VW Jetta 1 din 1980 si inca nu ne lasa dar pe dedesubt ii putreda de imediat pici din ea.