| Florian20405 a întrebat:

Se merita sa dau un polo 1.2 pe un leon 1.6 16 v 105 cp?
Am auzit ca 1.6 16v consuma ulei este adevarat?
Cum e motoru, fiabil?
Cere bani leonu?
Funda!

Răspuns Câştigător
| erix2014 a răspuns:

In primul rand trecand de la motor de 1.2 la1.6 este o diferenta la consumul de carburant. ulei nu are voie sa consume, dar daca consuma inseamna ca trebuie facut motoru.din cate stiu eu seatul are motor de skoda pe el. facand un schimb trebuie sa te gandesti ff bine (an de fabricatie, km la bord, optiuni, fosti proprietari).in concluzie decizia iti apartine, dar parerea mea este CA NU SE MERITA

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Formularea corecta este: "Merita sa dau..."Verbul impersonal "a merita"nu este reflexiv.

| Florian20405 explică (pentru mira):

Nu am fost atent, si m-am grabit.Stai linistit nu trebuie sa ma corectezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Consuma ulei daca are probleme motorul.

| lonewulf a răspuns (pentru suntserios):

Corect. Si trebuie segmentat. 500 de Euro ca popa! Segmentarea la un meserias bun e 1700-1800 de RON. Dar mai pui si ulei si consumabile, eventual si distributie noua... ajungi lejer la 500-600 de E.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Motoarele Diesel consuma ulei in general, cele pe benzina consuma doar cand au segmentii terminati. Un motor care consuma ulei e foarte obosit si nu mai merita... Toate motoarele sunt fiabile daca sunt exploatate corect, nu rezista caroseria cat rezista motorul.

| Florian20405 explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

In concluzie se merita sau nu? Masina e adusa

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Florian20405):

De unde sa stiu, ca nu le-am testat pe amandoua. Habar n-am cati km in bord are fiecare, cate accidente au la activ, cand s-a intervenit ultima data la fiecare si pentru ce s.a.m.d Intr-un cuvant nu cunosc deloc istoricul masinilor si chiar daca l-as cunoaste tot nu ma pot pronunta pe internet fara sa le am in fata.

| Florian20405 explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Clar asa e.