Daca acum ai R13 maxim R14 daca scrie in carte, daca nu nici macar pe 14 intch. Uite-te in cartea masinii si iti spune exact ce dimensiuni sunt acceptat. Daca vrei altele fata de cele din carte nu vei obtine omologare decat cu o unitate peste ceea ce este specificat dar acea unitate poate fi in diametru, balon sau latime depinde cum evalueaza cei de la rar. Iti pot da de exemplu 195 / 65 R13 in loc de 185 nu neaparat iti dau R14. Sunt niste calcule de dimensionari, aerodinamica si frecari care trebuiesc respectate la fiecare autovehicul!
Nu stiu sigur dar nu cred ca scrie pe undeva ce roti trebuie sa aiba masina ta.Cred ca merge si de 15 dar nu urca mai sus ca pui motorul sa lucreze din greu.Cel mai bine ii poti intgreba pe cei de la Chevrolet ei stiu exact de la cit la cit poti pune roti, pentru ca e vorba de spatiu sa nu atinga ceva cind iei curbe, chestii de genul asta.Si cel mai bine este sa pui ce manufacturul recomanda.Este ca si la bicicleta cind schimbi angrenajele.Tragi din greu daca maresti roata dintata de la pedale nu? Acelasi lucru se intimpla si la masini doar ca nu simti tu asta simte motorul.Insa fabricantul sau nu stiu sigur daca scrie si pe masina.La unele masini scrie si ce roti merg de la cit la cit.Dar cred ca de 15 ar fi ok fara probleme.Mai sus nu stiu daca iti da voie spatiu.Cel mai correct cere sfatul la Chevrolet.Eu asa am facut pentru ca toti imi spuneai tot felul de povesti.
Foloseste numai dimensiunile specificate in cartea tehnica, altfel devi un pericol in trafic.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: