| yonutzBT a întrebat:

Un schimb al amortizoarelor fata-spate aduce dupa sine reglarea unghiului de fuga de cadere fata spate( a directiei)?

2 răspunsuri:
| marc3lino19 a răspuns:

Crezi tu ca are treaba arcul cu, capatul de bara adica directia?

| anonim_4396 a răspuns (pentru marc3lino19):

Sunt mai multe reglaje de facut nu doar capetele de bara.
La masina mea ultima data cand tragea dreapta au reglat de la ambele roti din spate.
Si are doua reglaje diferite pe fiecare roata din spate cu niste suruburi cu excentric.
Si ca sa raspund la intrebare inlocuind amortizoarele se mai schimba cate ceva.
Eu fac directia cam o data pe an si apar modificari in functie de uzuri la pivoti si bucse.

| yonutzBT explică (pentru anonim_4396):

Anul trecut in iulie am schimbat pivotii, bieletele si flansele de la amortizoare, tot atunci am facut si ultima geometrie a rotilor. de atunci am facut cam 15000 de km. Acum vreau doar sa schimb amortizoarele pe toate rotile. Cele de pe spate sunt varza nu au fost schimbate niciodata si masina e din 2004 si am zis ca daca le schimb pe spate sa le schimb si pe fata sa nu am amortizoare noi pe spate si pe fata alea din fabrica..Deci trebuie sa fac si geometria la roti dupa ce voi schimba amortizoarele?

| anonim_4396 a răspuns (pentru yonutzBT):

Nu este nevoie.

| Apo_Mihai_1984 a răspuns:

Salut! Am schimbat amortizoarele pe fata la un Mercedes A Class. Logic ar fi sa nu fac si geometria, dar am volanul stramb, vreo 7-10 grade. Are cineva o idee de ce?