Imi pare rau sa iti zic, insa ai o problema foarte mare! Are un risc de mortalitate crescut daca nu te vindeci! Glumesti nu? )
Scuze am vrut sa raspund la alta intrebare nu baga in seama raspunsul meu ok?
Eu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze acele ''paraituri '' mai degraba decat un nou modulator,eventual imprumuta unul de la cineva pentru proba.
Cu motorul oprit acele fenomene mai sunt prezente in modulatorul tau?
Daca nu,este clar ca ai nevoie de o verificare si deparazitare a instalatiei electrice vinovata de pariturile incomode.
La un service electric poti rezolva problema,deoarece fenomenele pot fi de diferite cauze, la alternator, aprindere, AC, ventilator sau alte dispozitive parte din masina.
Singur..este anevoios deoarece trebuie depistat vinovatul, adica sursa de paraziti, la care se monteaza capacitati sau filtre pentru amortizarea parazitilor.
Anexez o adresa unde ai ceva idei despre ce vorbesc.
O zi buna!
http://tor-online.ro/......tooth.html
NU modulatorul iti paraie!
Instalatia de aprindere din masina ta (pe benzina) nu este bine deparazitata, respectiv antena radioului este ecranat (acoperit) fata de modulator si primeste semnal prea slab.
Monteaza modulatorul intr-o pozitie in care antena radioului masinii respectiv modulatorul sa se "vada" direct intre ele si sa fie la distanta maxima de 1m intre ele.
Pop_Andrei_2000 întreabă:
hn întreabă:
DejaVuDoc întreabă: