| Sebastian_Ionut_1950 a întrebat:

unde pot sa găsesc și eu proiectoare ceata pentru Mercedes c class din 2004 cu bara AMG?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Https://www.ebay.com/......2063462852

asa arata farurile tale si bara de care intrebi?

| Sebastian_Ionut_1950 explică (pentru relian):

Aia este bara clasica, scrie pe google bara amg fata Mercedes w203 și o sa vezi

| relian a răspuns (pentru Sebastian_Ionut_1950):

Am vazut dara cum sa zic, nu stiu daca gasesti pe ebay o sa te coste mult, adica mai mult trimisu decat bara aia ce zici tu.Asa un far mai stiu si eu e altceva e usor, nu-i volum. Dara poti incerca ebay UK sau europa ceva si gasesti, dara trebuie sa cauti in engleza. Poate asa cine stie e mai ieftin.

| Sebastian_Ionut_1950 explică (pentru relian):

O sa încerc, mersi frumos de ajutor încă ceva te mai întreb știi cumva unde pot sa găsesc navigație pentru ea orginala sau aftermarket? Și la un preț accesibil?

| relian a răspuns (pentru Sebastian_Ionut_1950):

Navigatie gasesti sigur la reprezentanta, dar este f scumpa.Cel mai bun este tot pe ebay sa cauti si tot acolo in Europa.Zic in Europa pentru ca nu vei plati taxe, nu platesti vama nimic si e si mai aproape.Bine pentru o navigatie nu-i scump oriunde ai gasio,nu-i volum,dar in cazul in cae o gasesti in america sau asia te pun RO sa platesti vama laughing am vazut astia nu frate deja RO devine un fel de dictatura naspa de tot.
In legatura cu navigatia asta ai grija ca navigatia nu este doar acel ecan display, ala este doara displayul, navigatia se afla sub bord pe undeva, plus trebuie si antena sau nu stiu sigur, deci vine asa ca un kit.
Daca tu ai deja display ytreb sa intrebi daca acea navigatie poate reda pe displayul tau. Daca nu atunci trebuie schimbat si ala.
Reprezetanta sigur are sau daca n-are iti face comanda nu-i problema.
De ce am spus pe ebay? Pt ca ebay e mai serios si banui ca astea costa ceva, deci sa nu iei teaapa.Dar si pe ebay poti lua teapa daca faci tranzactia cu cardu.In general indiferent de unde ai cumpara, de oriunde ebay, amazon sau chiar si de la firme direct fa-o prin paypal.Prin paypal nu te poate tepui nimezi.Si incearca sa comunici cu cei care vand, intreaba totu despre ce doresti sa cumperi
Navigatia vorbesc de astea folosite de la masini accidentate care se dezmembreaza ar trebuie sa fie ieftina.Deci depinde ce bani ai sau vrei sa bagi in asta. After market probabil sunt dar trebuie sa cauti ceva o firma serioasa, sunt unele chestii aftermarket mai bine facute ca cele originale.